Tarih: 03.12.2011 10:14

Civelek sonunda ikna etti

Facebook Twitter Linked-in

AKP’de yarın yapılacak İzmit, yarın yapılacak Kartepe kongreleri öncesinde kaos bekleyen, kongrelerin erteleneceğini düşünenler yanıldı. İl Başkanı Mahmut Civelek önceki gece gerçekleştirdiği temasların ardından hem İzmit’te, hem Kartepe’de parti genel merkezinin uygun bulduğu mevcut ilçe başkanlarının tek aday olmasını sağladı.

 

 

LİSTELER BİRLİKTE YAPILDI

 

AKP İl başkanı Mahmut Civelek dün İzmit ve Kartepe’nin ilçe başkanları ile, son anda adaylıktan çekilen partilileri de yanına alıp basın toplantısı yaptı. İzmit İlçe Başkanlığı için adaylıkta ısrar eden Salih Çakır ile, Kartepe İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Osman Nuri Erturan, kongrelerde aday olmayacaklarını belirttiler. Hem İzmit, hem kartepe kongreleri için yönetim kurulu listeleri adaylıktan çekilen isimlerin de önerileri ve tercihleri dikkate alınarak hazırlandı. Çakır ve Erturan, “Bizim tavrımız geri çekilmek değildir. Daha iyi yönetim listelerinin oluşmasına, partimizin İzmit ve Kartepe’de daha da büyümesine katkı için özveri gösterdik” dediler. Çakır ve Erturan,  ilçe yönetimlerinde yer almayacak. Civelek, genel merkezin yeniden aday olmalarını istemediği  Gölcük, derince ve Gebze’deki mevcut ilçe başkanları ile, gençlik kolları eski başkanı Ercan Azak’a  il yönetim kurulu üyeliğinin teklif edildiğini de açıkladı.

 

 

İZMİT KONGRESİ YARIN

 

AKP’nin İzmit İlçe Kongresi yarın yapılıyor. Kongre, Fuar alanında Ay Işığı Derneği’nin binasında saat 12. 00’de başlayacak.  Mevcut ilçe başkanı Ali Korkmaz tek aday olarak kongreye girecek.  401 delegenin oy kullanacağı kongrede 30 asil, 30 yedek ilçe yönetim kurulu üyesi, 104 il delegesi seçilecek.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —