Tarih: 17.08.2015 09:45

Civelek olası bir erken seçimde aday adayı olur mu?

Facebook Twitter Linked-in

Diğer yandan da koalisyon görüşmeleri sürüyor. Önceki gün AK Parti, bir aydır görüşmelerini sürdürdüğü CHP ile anlaşamadıklarını açıkladı.Ve kasım ayında erken seçimin yakın olduğu Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklandı.

Bu durum başta AK Parti olmak üzere herkesi harekete geçirdi. Tabi MHP ile dünden itibaren koalisyon görüşmeleri de start aldı.Bunu da es geçmemek lazım.Ama biliniyor ki MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, kırmızı çizgilerinin değişmediğini ancak bu durumda görüşmeler yapacaklarını dile getirdi.

Yani beklenilen o ki MHP ile AK Parti arasındaki görüşmelerde bir sonuç çıkamayacak.Hal böyle olunca yine Türkiye yeni bir seçim için kolları sıvayacak.Bu erken seçim havası Kocaeli’de de geniş yangı uyandırdı.Partilerde hareketlilik başladı.Herkes sosyal paylaşım sitesinden ‘Vira bismillah’ diyerek seçime hazır olduklarını ifade etti.Bu isimlerden bir tanesi de AK Parti eski İl Başkanı ve milletvekili aday adayı Mahmut Civelek.

Son 4 gündür hiçbir paylaşımda bulunmayan Civelek, dün ‘Bismillah’ diyerek arkasında Türk bayrağının olduğu ve alkış tuttuğu bir fotoğrafı paylaştı.Bu paylaşımdan anlaşılacağı üzere Civelek, erken seçimlerde yine milletvekili aday adayı olmayı planlıyor.Bakalım Civelek ve AK Parti için süreç nasıl işleyecek?Hep birlikte göreceğiz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —