Tarih: 14.01.2012 10:52

Civelek kongre tarihlerine açıklık getirdi

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Çayırova ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Civelek, Çayırova Belediye başkanı Ziyaettin Akbaş ve AK Parti Çayırova ilçe Başkanı Nazmi Özmen ile bir toplantı gerçekletirdi. AK Parti Çayırova İlçe binasında, basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıdan önce Mahmut Civelek basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

 

 

"GENEL MERKEZ ÇOK KARARLI"

 

 

Gebze ve Dilovası Kongrelerinin neden geciktiği şeklindeki bir soruya cevap veren Civelek, Uzlaşı sağlamaya çalıştıklarını, bu gecikmenin normal olduğunu belirtti. Civelek; “Genel merkez kesinlikle çift listeye karşı. Biz de genel merkezin kararları doğrultusunda hareket ediyoruz. Uzlaşı süreci biraz uzadı. Ama şu anda sorun yok. İnşallah gecikmeli bile olsa tek listeyle kongrelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

 

 

"ZORLU VİRAJLAR VAR"

 

 

Bugüne kadar Gebze, Dilovası ve Derince ilçeleri hariç bütün ilçe kongrelerini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Civelek, Kongrelerin zorlu virajlar olduğunu, diğer partilerin de kongrelerinin nasıl geçeceğini merak ettiklerini söyledi. Civelek; “Kongre sürecinin uzamasından dolayı bizi eleştiren partilerin kongrelerini de göreceğiz. Bakalım onlarda bizimki kadar barış içerisinde kongreler gerçekleştirebileceklerimi” şeklinde konuştu. 

 

 

"TARİHİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KESİNLEŞİR"

 

 

Genel Merkezin önümüzdeki hafta kesin kongre tarihlerini belirleyeceğini söyleyen Civelek, şunları söyledi; “Uzlaşı çabalarımız devam ediyor. Sık sık Dilovası ve Gebze ilçe teşkilatlarıyla bir araya geliyoruz. Amacımız kimseyi kırmadan kongreye gidebilmek. Önümüzdeki hafta kongrelerin kesin tarihi belli olacak. Genel Merkez önümüzdeki hafta için bizi Ankara’ya çağırdı. Kesin tarihi bildirecekler. Biz de bu tarihe kadar bütün sorunları çözüp tek listeyle kongrelerimizi gerçekleştireceğiz.”

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —