Tarih: 10.02.2012 10:34

Civelek CHP'ye sert çıktı!

Facebook Twitter Linked-in

 AKP İl Başkanı Mahmut Civelek CHP'ye eleştirilerde bulundu.  Civelek " Partilerinin parasıyla tatil yapıyorlar" şeklindeki sözlere şu şekilde karşılık verdi: "Tatilimizin tüm masraflarını kendimiz karşıladık. Bizler asla partimizin parasıyla tatil yapmayız ve siyasetin temiz parayla yapılmasından yanayız."

 

 

DERİNCE'DEKİ YEMEK

 

 

Civelek sözlerine şöyle devam etti: "Gebze ve Derince'de liste çalışmaları sürüyor. Biz Derince'de yemekli bir toplantı yapılacağını biliyorduk. Bu yemek öncesi il koordinatörümüz Temel Coşkun ilimize gelerek başkan adayımız Ahmet Ark ilçe kadın ve gençlik kollarımızla birer görüşme yaptı. Yemekte de birlik mesajı verildi. Farklı isimler konuşulabilir ve bu konuşmalar bir süre daha devam eder. Fakat neticede Gebze ve Derince'de tek listeli kongreler yapacağız."

 

 

KUŞKAN'A SERT ÇIKTI

 

 

CHP il başkanı Yalçın Kuşkan'ın, Başbakan Erdoğan'ın "Dindar gençlik yetiştireceğiz" şeklindeki sözlerine "Toplumu dizayn etmeye çalışıyorlar"yönünde karşılık vermesi Civelek'i kızdırdı. Civelek, Kuşkan'a şu sözlerle yanıt verdi: "Bu zamana kadar toplumu kimin dizayn ettiğini biliyoruz. CHP İl başkanı bu konuda en son konuşacak kişidir. CHP'nin millete neler verdiği ve neler aldığını gördük. Bizi yıllarca uyutmuşlar, tarihi tekerrür ettirip durmuşlar. Biz dersimizi aldık ve millet uyandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —