Tarih: 18.07.2012 13:51

Civelek bugün mazbata alacak!

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, kongrenin ardından dün ilçe başkanları ile Marina Cafe’de bir araya geldi. Sadece İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ın katılmadığı kongre değerlendirmesi yapan Civelek ve ilçe başkanları Ramazan programını da konuştu.

 

 

 

GEREĞİNİ YAPACAĞIZ

 

 

 

Katılım ve kongreye verilen emekten memnun olduklarını söyleyen Civelek, diğer siyasi partilerinin kongrelerine yönelik katılım ile ilgili eleştirilerini de yanıtladı. Civelek, “Bu kentte delege sayısından az katılımla kongre yapan partileri gördük. Başka partilerin mitingine katılım sayısı kadar biz kongre yapıyoruz. Üstelik hiçbir seçim havası yokken” dedi.  İlçe başkanları ile Ramazan programını değerlendireceklerini söyleyen Mahmut Civelek, Ramazan ayı boyunca tüm teşkilatların yoksulların sofrasında olacağını belirtti. Sadece bir büyük iftar yapacaklarını söyleyen Civelek, “Tek iftarımızı, partimizin kuruluş yıldönümü olan 14 Ağustos’ta tüm teşkilatların katılımı ile yapacağız” dedi. Kocaelispor ile ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediklerinin kenti önemsediğini gösterdiğini söyleyen Civelek, gereğini yapacaklarını kaydetti. 

 

 

 

Bugün saat 16.00’da mazbata alacak olan Civelek, saat 17.00’de ise Antikkapı’da yeni il yöneticileri ile ilk toplantıyı ve tanışma yemeği düzenleyeceklerini belirtti. Mazbatadan sonra resmi ziyaretleri kabul edeceklerini belirten Civelek, “Beni bugün MHP İl Başkanı Aydın Ünlü arayarak tebrik etti. İlk olarak bizi ziyaret etmek istediklerini söyledi. Perşembe günü ilk ziyaret MHP ile olacak” dedi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —