Tarih: 20.10.2017 13:13

''Çıplak olduğum için beni fahişe olarak görüyorlar ama...''

Facebook Twitter Linked-in

Bacaklarındaki ağır yara izleri yüzünden yıllarca içine kapalı bir çocuk olarak yaşayan Werrett, erotik fotoğrafçılığa başladığından beri kendine artık güvendiğini ve aranan bir model olduğunu söylüyor.

Suudi Arabistan doğumlu olan 26 yaşındaki Naomi, çocukluğunda beş yılda üç ülke değiştirdiğini ve hep utangaç bir çocuk olduğunu ifade ediyor.

Geçirdiği bir kaza sonrası bacaklarındaki izlerini dövmelerle kapatan genç kadın artık bambaşka biri olduğunu söylüyor.

Naomi, ''Korkularınla yüzleşmenin tek yolu, sizi korkutan şeyleri yapmaktır. 20 yaşına kadar kitap okumak, yemek yapmak, annemle vakit geçirmek gibi işlerle uğraştım. Ancak 20 yaşımdan sonra Instagram'da da gördüğüm kadınlardan etkilenerek bazı şeyleri kırmam gerektiğini anladım. Onlar cesaretlerine güveniyorlardı.

Ben de onlar gibi olmak istedim. Çıplak modellik yapmaya başladım. Ama aynaya bakıp "Gerçekten iyiyim" diyebilmek istedim'' diye konuşuyor.

Instagram hesabında Sylvia Gold adını kullanan ve 50 binden fazla takipçisi olan genç kadın şimdi kendisiyle çalışmak isteyen markalara yetişmekte zorlanıyor.

'İnsanlar şunu varsayıyor: Ben çıplak olduğum için beni fahişe olarak görüyorlar. Ancak çıplak olmak cinsellik anlamına gelmiyor. Bu benim vücudumla barışmam' diye ekliyor Naomi.

71.png




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —