Tarih: 05.04.2012 11:58

Cinayetten sonra içki sefası!

Facebook Twitter Linked-in

 

Kocaeli polisi faili meçhul bir cinayeti daha aydınlattı. 210 yılının Ocak ayında Yahya Kaptan Mahallesi'nde faaliyet gösteren Smaal Market'in sahibi Ali Rıza Bülbül, Yuvam Akarca konutlarındaki evinin önünde kafasından kurşunlanarak öldürülmüştü. Bu cinayetten sonra kayıplara karışan katil zanlıları da yakalanamamıştı.

 

Cinayet Bürosu ekiplerinin 50 ayrı kişiyi incelemeye almak gibi titiz bir çalışması sonrası katil zanlıları kıskıvrak yakalandı. Katil zanlılarından Anıl O'nun (22) KOÜ Arslanbey Meslek Yüksek Okulu Seracılık Bölümünde eğitim gördüğü, diğer zanlı Muhammet E.'nin de (23) cinayetin ardından vatani grevini yapmak üzere Mardin'deki askeri kışlaya gittiği, Aykut A.'nın da garson olarak çalıştığı tespit edildi.

 

Polisler Muhammet E'yi askeri kışladan diğerlerini de evlerinde yakalayarak gözaltına aldı. Marketçiyi cebinde yüklü miktarda para olacağını tahmin ederek öldürdüklerini itiraf eden katil zanlıları Ali Rıza Bülbül'ün cebinden çıkan 1500 TL parayı da eğlence mekanlarında harcamışlar. Söz konusu cinayetle ilgili gözaltına alınan zanlıların sorguları sürüyor. Bu işlemden sonra da adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —