Tarih: 22.12.2011 15:02

Cinayetler için özel ekip kuruldu

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Mahallesi Üzümlü Sokak'ta yalnız yaşayan 86 yaşındaki Ümmiye Kuru, geçen hafta evine giren şahıs tarafından eşarbıyla boğularak öldürüldü. Bu cinayetin ardından arka sokakta oturan 70 yaşındaki Gülşen Zeybek de başındaki eşarpla boğularak öldürüldü. Katil, yaşlı kadını öldürdükten sonra kolundaki 2 bileziği alıp sırra kadem bastı. Bilecik'i sarsan cinayetler, Cumhuriyet Mahallesi başta olmak üzere şehirdeki herkesi huzursuz etti.

 

 

"BAŞKALARININ CANI YANMASIN"

 

Çok korktuklarını belirten mahalle sakinleri, bir an önce katilin bulunarak cezalandırılmasını istiyor. Öldürülen Gülşen Zeybek'in eşi Mehmet Zeybek, "Benim canım yandı, başkalarının canı yanmasın" diyerek herkesi varsa ellerindeki bilgileri emniyetle paylaşmaya davet etti. 

Oğlu Ömer Zeybek ise, mutlaka katili gören veya hakkında bilgi sahibi olan birilerinin bulunduğunu söyleyerek bu kişilerin polise başvurmasını istedi. 

 

 

"VATANDAŞ DA YARDIMCI OLMALI"

 

 

Bilecik Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Erdoğan ise, özel ekipler ve özel ihbar hatları kurduklarını belirterek, bu konuda bilgi sahibi olan vatandaşların kendilerine yardımcı olmasını talep etti. Her detayı gözden geçirdiklerini ve gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Erdoğan, devriye sayısını da artırdıklarını belirterek, "Halkımızın huzurlu yaşayabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —