Tarih: 28.03.2013 10:02

Cinayet zanlıları Bolu’da yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Gebze’de meydana gelen olayda, Hikmet Daşdemir (41) sokak ortasında 13 kurşunla öldürülmüştü.

 

Olayın failleri ise hızla olay yerinden kaçmıştı. Konuyla alakalı çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıların kaçtığı araç plakasına ulaşmayı başardı. Plakayı bütün birimlere bildiren polis, zanlıları yakalamak için çalışmalara devam ederken, araç öğlen saatlerinde Bolu’da görüldü. Trafik ve jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçtaki Tayfur Y. (25), babası Timur Y. (53) ve amcası Cemil Y. (50) isimli şahıslar gözaltına alındı. Zanlıların alınan ilk ifadelerinde; cinayeti Cemil Y.’nin Hikmet Daşdoğan ile aralarındaki kan davası nedeniyle işlediklerini ve tetiği Tayfur Y.’nin çektiğini öne sürdükleri öğrenildi.

 

İddiaya göre, Hikmet Daşdoğan, 2007 yılında Kanada’da yaşayan Engin Yılmaz’ı öldürmüş ve 4 yıl boyunca Kanada’da tutuklu kalmıştı. Cezaevinden çıktıktan sonra Gebze’ye yerleşen Hikmet Daşdoğan’ın izini süren Tayfur Y., amcası ve babası Ağrı’dan gelerek bir süre sonra Daşdoğan’ın adresini tespit ederek cinayeti işledi. Bolu’da yakalanan zanlılar, sorgulanmak üzere Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —