Tarih: 28.10.2016 10:52

ÇİLER KAPILARI KAPATTI

Facebook Twitter Linked-in

 

. Çiler, "Bu hainler Oda'ya gelip gitmesinler. Bu işte parmağı olanlar, dolaylı ya da dolaysız içinde olanlar bizimle çalışamazlar" dedi.

Gebze Ticaret Odası Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Toplantıda gündemi değerlendiren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Odamız adına gururlandığımız bir ödül törenine katıldım. Külliye'den önceki gün aranıp Cumhurbaşkanımızn huzuruna çıkacağımızı söylediklerinde çok heyecanladım. Artık bu ilçe psikolojisini atmamaz lazım. Bir çok İl'den büyük bir ilçeyiz biz. Her ne kadar ilçe de olsak bu yardım kampanyasında ilk 10'a adımızı yazdırdık. Bağış çekini sayın Hisarcıklıoğlu ile beraber Cumhurbaşkanımıza teslim ettik. Sizler adına teşekkür ediyorum. Allah bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

FETÖCÜLER GELMESİN

Gebze Ticaret Odası'nın kapılarını FETÖ'cülere kapatan Nail Çiler, "Ayrık otları toplayacağız. İşleri için bu Oda'ya gelip gitmesinler. Bu işte parmağı olanlar, dolaylı ya da dolaysız içinde olanlar bizimle çalışamazlar. Biz bu Ülkenin taşına, toprağına, insanına, bayrağına aşığız. Biz böyle yetiştik. Bu ülkenin insanlarına kurşun sıkacak şekilde hainler yetiştirmedik. Bu arkadaşları uyardık, onların olduğu yerde biz olmayacağız. Bizim olduğumuz yerde de onlar olmayacak. Bu nedenle bu yıl 29 Ekim'i daha coşkuyla kutlayalım" dedi.

HAL MÜJDESİ

Gebze'ye hal konusunda müjde veren Çiler, "2009 yılından beri peşinden koştuğumuz bir proje vardı. Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız görüşmede hal konusu çözüldü. Alternatif seçenekleri sunduk. En kısa zamanda bölgesel bir hal geliyor. Bunun da müjdesini buradan veriyorum. Hasköy ve Küçük Sanayi Siteleri'nin doğalgaz sorunuyla ilgili Büyükşehir Belediye başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ile görüştük. Biz katkı sunacağız. Doğalgazın gelmesi için orada ki esnafımız sadece abonelik ücreti ödeyecek başka bir ücret ödemeyecek. Doğalgazın gelmesi için anlaştık" diye konuştu. İLKAY ÇAKIR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —