Tarih: 08.06.2012 13:34

CHP'nin 2014 hedefleri açıkladı!

Facebook Twitter Linked-in

İl Kongresinin ardından seçilmiş başkan olarak yerini koruyan CHP İl başkanı Yalçın Kuşkan, “Büyükşehir başta olmak üzere 12 ilçeyi de seçime hazırlamak. Bazı projelerimiz var bunları halka açıklayacağız” dedi.

 

3 Haziran’dan sonra il başkanlığı koltuğunda kalarak seçilmiş başkan unvanını kazanan CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, 2014 CHP’sini ve Kocaeli hedeflerini açıkladı. Başkan Kuşkan milletvekili seçimleri öncesinde eski başkan Ferhan Şensoy’un istifasının ardından Genel merkez tarafından il başkanlığına atanmıştı. Atandığı süre içerisinde delegelerin çağrısıyla adaylığını kongreye sayılı günler açıklayan Kuşkan, 333 delegenin oyunu alarak koltuğunda kalan isim oldu. Seçilmiş başkan unvanını kazanan Kuşkan ile görüşen ekibimiz kongre sürecini ve sonrasını değerlendirdi.

 

 

 

"PROJELERİMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ"

 

 

Kongre sonrasında seçimlere odaklandıklarını ifade eden Kuşkan, “Örgütlenme süreçleri tamamlandı. Bundan sonra yapılacak şey seçime hazırlanmak olacak. Aklımızda bazı projelerimiz var. Bu projeleri belediye meclis üyelerimiz,  il genel meclis üyeleri, teşkilatlarımız ve Kocaeli halkıyla istişare ederek halka sunacağız. Mahalle mahalle, sokak sokak, site site, ev ev dolaşarak bu projelerimizi halkımıza tek tek açıklayacağız. Bu çalışmalarımızda 2014 seçimlerini kazanacak parti imajını oluşturacağız. Zamanımızı bu çalışmalar için kullanacağız” dedi.

 

 

 

"GEBZE’DE TRAFİK SORUNU VAR"

 

 

Gebze bölgesi hakkında da konuşan Kuşkan, “AKP belediyeleri ilçelere 0’a (sıfır) yakın bir değer kazandırdı. Gebze girişiyle çıkışıyla ayrı bir soruna sahip olan ilçe haline geldi. İzmit gibi trafik sorunu ve park sorunu yaşayan bir ilçe. Teşkilatlarımızın da çalışmaları sonucunda sorunlar yerlerinde tespit edilecek ve çözüm arayışına gidilecek” şeklinde konuştu. 

 

 

Demokrat Gebze




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —