Tarih: 03.02.2014 11:07

CHP’liler derneklerden destek istedi

Facebook Twitter Linked-in

CHP Darıca İlçe Örgütü tarafından organize edilen Diğor  Başköy Derneği ve Gümüşhane Kelkitliler Dernek ziyaretine CHP Ardahan milletvekili Ensar Öğüt, CHP Büyükşehir Belediye başkan Adayı Tahsin Tarhan, Darıca Belediye başkan Adayı  Cengiz Hamşioğlu, ilçe Başkanı Selman Kösali ve Yönetim Kurulu üyeleri ile  Belediye başkan Aday Adayı Yakup Törk katıldı.CHP Milletvekili Ensar Öğüt,  CHP adayları Tarhan ve Hamşioğlu’na kefil olduğunu dile getirerek destek çağrısında bulundu.

 

Toplantıya Belediye başkan Aday Adayı Yakup Törk de katıldı.CHP  heyeti, ilk olarak  Digor  Başköy Derneğini ziyaret etti. Dernek  başkanı Abdurrahman Ada ve yönetim kurulu tarafından samimi bir şekilde karşılandı. Buradaki toplantıda konuşan CHP İlçe Başkanı Selman Kösali hem hükümet hem Büyükşehir hem de Darıca Belediyelerine yüklenerek, Darıcalılar olarak bizi hizmet yapmayarak  mağdur ettiler” dedi.

 

Birkaç ucube dışında bir şey yok 

 

CHP Darıca Belediye başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, Kocaeli Büyükşehir Darıca için proje yapmadı. Ağabey rolünü oynayamadı. Darıca belediyesi de üretken olamadı. Ucube bir kültür merkezi ve  büyük paralara mal olan sözde kent giriş kapısı ve saat kuleleri dışında.

 

Yaşanabilir ve turizm kenti

 

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ise, Büyükşehir Belediyesine yüklenerek,  geçmişte yapılan hizmetlerin arkasına saklanarak bugünlere geldiklerini, kendileri döneminde yapılan projelerin satıldığı ve paraların heba edildiğini,  Büyükşehir kasasına giren büyük paralara rağmen elle tutulur projeler üretilemediğini söyledi.

 

Tarhan, “Açık, şeffaf, dürüst üretken ve projeyi bir anlayışla yola çıktık. Kentin her köşesini planladık. Köyle kent arası, çarpık bir Kocaeli ortaya çıkardılar.  Geçmişte parlayan yıldızları söndürdüler. Ayrımcılık yaptılar. Bölgeler arasında dengeli hizmetler üretemediler. İşsizlik, ulaşım sıkıntısı, çevre sorunları dizboyu. Bunun altından biz kalkabiliriz. Çok sıkıntı çekecek olsakta, Kocaeli’de yeni bir dönem başlatacağız. Bunun için herkesin desteğini istiyorum” diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —