Tarih: 05.07.2012 09:46

CHP'li kadınlar "Özen" dedi!

Facebook Twitter Linked-in

CHP İl Kadın Kolları Örgütü'nün 8 yıl aradan sonra yapılan kongresinde, mevcut başkan Fatma Gediksiz ile eski yönetim kurulu üyesi Sevim Özen yarıştı. 212delegenin oy kullandığı kongrede Sevim Özen 126 oy alarak başkanlığa seçildi. Diğer aday Fatma Gediksiz ise 84 oyda kaldı. 1 oy geçersiz sayılırken 1 oy ise boş çıktı.

 

 

 

İKİ ADAY YARIŞTI

 

 

Ana kademe il başkanlığı ve il gençlik kolları kongrelerinin ardından CHP'de sıra il kadın kollarına geldi. CHP İl Kadın Kolları Örgütü'nün 11. olağan kongresi Mevlana Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Dilovası'nda yeterli üyeye ulaşılamadığı için kongre yapmayan CHP'li kadınlar, diğer 11 ilçedeki kongrelerini sorunsuz tamamlamıştı. 8 yıl aradan sonra yapılan kongrede, atamayla göreve gelen mevcut başkan Fatma Gediksiz ile eski il kadın kolları yöneticisi Sevim Özen yarıştı.

 

 

 

VEKİLLER DE KATILDI

 

 

298 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede, 13 kişilik yönetim kurulu ve 11 kurultay delegesi seçildi. Kongrenin divan başkanlığını eski PM üyesi Nazmiye Halbaşi yaparken, katiplikleri ise Fatma Kaplan, Ayla Abanoz ve Handan Öztürk üstlendi. Kongreye CHP Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar, eski milletvekili Hikmet Erenkaya, MYK üyesi Semiha Gökçen Boya, İzmit ilçe başkanı Selman Yıldırım ve ilçe başkanları da katıldı. 

 

 

 

Sevim Özen'in yönetim kurulu:

 

 

Aynur Kalaycı Algan, Azize Gökçe, Betül Güngör, Demet Özgün Karaman, Dilber Özlem, Duygu Kula, Günseli Alp, Kevser Akın, Nilgün Menteş, Nurten Düzgün, Suna İlhan, Uğur Ulusoy

 

 

Kurultay delegeleri: Hamiyet Göksu, Sevim Özen, Zuhal Öztorun, Nalan Gülenç, Birsen Arazlı, Gülüzar Şenol, Türkan Kıllıç, Nurcan Kurşunluoğlu, Nurdan Kaymak, Aliye Hale Meriç, Zehra Kaner

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —