Tarih: 15.07.2014 12:58

CHP’li gençlere Gebzeli başkan!

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Kocaeli’de alınan seçim sonuçlarından sonra, bu konuyu özellikle aceleye getirmek istemeyip, sıkı bir çalışma içine girdi. Ozan Aksu’nun yönetiminde il sekreteri olarak görev alan Coşkun Sunar’ın ve Gebze gençlik kolu başkanı Gökhan Orhan’ın arasında geçen başkanlık konusu, Gökhan Orhan’ın atanmasıyla sonuca ulaştı.

 

Gazete Barış’a açıklamalarda bulunan Gökhan Orhan; “Uzun zamandır il gençlik kolları başkanlık makamımız boş gibi görünse de, il sekreteri olarak görevini sürdüren Coşkun arkadaşımız, bu boşluktaki süreci gayet güzel idare etti.  Atanan ismin bir önemi yok. Hep birlikteydik, yine beraber olamaya devam edeceğiz. Ben kendi adıma il gençlik kolları başkanlığının Gebze’den idaresinin zor olabileceğini düşündüğüm için başkanlığa sıcak bakmıyordum. Fakat genel başkanımız arayıp, görev senindir, MYK’dan senin ismin üzerinde karar çıktı deyince söyleyecek sözüm kalmadı. Genel Başkanımız İrfan İnanç Yıldız, “bölgede toparlayıcı olacaksın, gençliği harekete geçireceğine inanıyorum. Başarılı çalışmaların karşısında MYK üyeleriyle birlikte ortak kanaatimiz bu yönde oldu. Başarılar dilerim” dedi.

 

Gökhan Orhan bundan sonraki süreçte gençliği alana indirmek için harekete geçeceğini, sağlıklı biçimde Cumhurbaşkanlığı seçimlerini atlatıp, genel seçimlere yepyeni, inanmış bir gençlik örgütüyle sahaya çıkacaklarını kaydetti. Gökhan Orhan,  İl Gençlik kolları yönetimini kimlerden oluşturacaksın sorusuna karşın “yarından itibaren İzmit’te olacağım. Bütün gençlerle ve ilçelerle acele bir şekilde görüşeceğim. Hepsinin fikrini alacağım. Sağlam bir kadro oluşturacağım. Artık bahanemiz yok, bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —