Tarih: 16.10.2012 11:03

CHP'li Gençler'den anlamlı kampanya!

Facebook Twitter Linked-in

CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı, Hakan Altınparmak  yaptığı yazaılı açıklamada, "Darıca CHP Gençlik kolları “Bir UMUT’TA Siz OLUN” sloganıyla yardım kampanyası başlatarak Darıca’da ve Anadolu’da imkânsızlıktan okul araç ve gereçlerini temin edemeyen öğrencilerin tespitlerini yapmış bulunmaktadır.

 

 

 Okullarda eğitim sisteminin yapısı, içeriği, müfredatlar da değişiklikler tartışılırken okulların açılmasına rağmen eğitimlerini eksiklikler içinde devam ettirmeye çalışan birçok çocuk bulunmaktadır. Şunu unutmayalım ki okumak herkesin hakkı, imkânsızlıklardan dolayı okullarını yarıda bırakmak zorunda kalanlar var. Bizlerde bu kardeşlerimize elimizden gelen imkânlar doğrultusunda kırtasiye ve giyecek ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaktayız.

 

 

Darıca CHP Gençlik kolları başkanı Hakan ALTIPARMAK ; “Eğitimin, ekmek ve su gibi ne kadar ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Bunun için de yardım gitmeyen, alım gücü olmayan ailelerin çocuklarını unutamayız. Öğrenci kardeşlerimizin eğitimlerinde bir nebze de olsa katkımız olursa bu bizim için onur ve gurur verici bir olaydır.Bu proje sosyal sorumluluk, yardımlaşma ve dayanışma gibi duyguları pekiştiren bir kampanya olacaktır.” dedi.

 

 

Her zaman eğitime destek verdiklerini belirterek, Geleceğin teminatı olan ve maddi durumu yerinde olamayan öğrencilere destek verilmesi gerektiğini vurguladı.

Öğrencilere katkıda bulunmak isteyenlerin 0262 745 10 58 telefon numarasından bizlerle irtibata geçmelerini bekliyoruz."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —