Tarih: 15.06.2016 10:37

CHP'li Akar, Artvin’e niye gitti?

Facebook Twitter Linked-in

Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ile birlikte 3 günlük Artvin ziyaretinde Akar’a İl Başkanı Ali Yücel Kurt ve yönetimi eşlik etti

CHP Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Haydar Akar, önceki gün genel merkezin görevlendirmesi sebebiyle Artvin’e gitti. Artvini karış karış gezen Akar, Şavşat, Ardanuç, Cerattepe, Borçka, Murgul ve Hopa ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlçe başkanlıklarında partililierle bir araya gelen Akar daha sonra Yeşil Atrvinliler Derneğinin Cerattepe de yapılmak istenen Madenciİlik faaliyetine ilişkin yapmış olduğu basın açıklamasına katıldı.

ARTVİN HALKI KARARINI VERDİ

Yeşil Artvin Derneği Başkanı Karahan Okumuş, ÇED kararıyla ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Milletvekili Haydar Akar’ın da katıldığı açıklamada Okumuş, "ÇED olumlu kararının iptali için açılan davada, yapılan keşif sonrası yazılan rapor, ne yazık ki, şimdiye kadar gördüğümüz bilirkişi raporlarının en acayibi ve Bakanlığın ÇED olumlu kararını olumlama raporu olarak bu günden tarihe geçmiştir" şeklinde konuştu.

MİLLETİN ANASINA SÖVENLER

CHP Kocaeli Milltvekili Haydar Akar, "Sadece Artvin de değil ülkenin her bölgesinde kıyımların yapıldığını belirterek bakıyorsunuz AKP ile birlikte ülke taş ocağı cehennemine dönmüş 14 yılda 18 bin maden işletme ruhsatı 64 bin arama ruhsatı verilmiş, yine bakıyorsunuz her taşın altından aynı kişi milletin anasına küfreden Cengiz inşaat çıkıyor. Limanlar, demiryolları, havayolları, köprüleri madenler ve nerede hukuksuzluk varsa yine bu firma başta geliyor" açıklamasında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —