Tarih: 30.03.2015 16:03

CHP’den seçimlere avukatlı önlem

Facebook Twitter Linked-in

Altunyuva, Seçim güvenliği için her seçim binasında bir avukat arkadaşımız olacak” dedi.CHP İl Yönetim Kurulu ve ilçe başkanları, CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva’nın başkanlığında bir araya geldi. İl binasında gerçekleştirilen toplantıya, 12 ilçe başkanının yanı sıra CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Av. Hüseyin Yılmaz ve CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. İlk bölümü basına açık olan toplantı, bilgi verilmesinin ardından basına kapalı olarak devam etti.

 

Haftalık planlamalar yapıldı

 

İlçe başkanları ile seçim çalışmaları için tekrar bir araya geldiklerini belirten CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, “Bugün burada geldiğimiz durumu, kat ettiğimiz mesafeyi değerlendireceğiz. Bu süreçte karşılaştığımız engellerin değerlendirmesini yapıp, nasıl aşarız, bunun görüş alışverişini yapacağız. Daha önceki toplantılarımızda tüm ilçelerimizde seçim koordinasyon merkezlerinin tamamlanmasını talep etmiştik.

 

Kurulan seçim koordinasyon merkezlerinde çalışmalar için her ilçemiz de haftalık planlamalar yapacağız. Genel merkez tarafından gönderilecek olan seçim bildirgemizle birlikte projelerimizi açıklayacak. Bunların seçmenlere ulaştırılmasını sağlayacağız. Seçim günü sandık başında duracak olan sandık görevlisi, gözlemci, sandık çevresi sorumlularının görevlendirme anlamında son durumu değerlendireceğiz” dedi.

 

Seçim güvenliği için

 

Seçimlerin güvenliği açısından farklı bir çalışma yaptıklarını belirten Altunyuva, “Seçim güvenliği için her seçim binasında bir avukat arkadaşımız olacak. Bununla ilgili olarak Parti üyesi avukatlarımızla İzmit ve Gebze de olmak üzere iki toplantı düzenleyeceğiz” diye konuştu. Oluşturdukları İl Seçim Strateji Kurulu’nun başlattığı çalışmaları ilçe başkanlarına aktaracaklarını söyleyen Altunyuva, “Bu toplantıda seçim bütçemizi de değerlendireceğiz.

 

Öncelik sıralamasına göre harcama planımızı yapacağız. Büyük ihtimalle önümüzde ki hafta başında genel merkezden bir milletvekili birde PM üyesi iki arkadaşımız ilimizde olacak. Bazı temaslarda bulunup bu dosyayı Genel Başkan’a sunacaklar” ifadelerini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —