Tarih: 16.12.2011 16:18

CHP’den şartsız destek!

Facebook Twitter Linked-in

 

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, dün gazetemizi ziyaret ederek yönetim kurulu Başkanımız Kaşif Şahinkesen ve yazıişleri müdürümüz Mustafa Arslan ile bir süre görüş alışverişinde bulundu. İlçe Başkanı Sedat Tatar ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette konuşan milletvekili Haydar Akar, “Gebze’nin önceliği üniversitedir ve AK Parti meclise getirdiği takdirde 3 Kocaeli milletvekili de destek verecek. CHP olarak bizim anlayışımız, doğru kimden gelirse gelsin destek vermek olacaktır” dedi. 

 

 

"BHC KONUSUNDA DESTEK VERMEDİLER"

 

Kocaeli genelinde 3 bin ton tehlikeli atık olan BHÇ olduğunu, bu konuda da iktidar partisi milletvekillerinin kendilerine destek vermediğini söyleyen Akar, “CHP olarak toplumun yararına yapılan her olumlu şeye destek veriyoruz. Ama iktidar bunu yapmıyor, mecliste biz hiç mi doğru birşeyler yapmıyoruz, iktidar partisi neden bu desteği verme cesareti gösteremiyor” dedi. 

 

 

"2 YASA DA TOPLUM YARARINA DEĞİL"

 

Meclis açıldığı günden beri bedelli askerlik ve şike yasası olmak üzere iki yasa çakarıldığını söyleyen Haydar Akar, “İkisi de toplumun yararına değil ve elit bir tabakayı mutlu etmek için çıkartıldı. Şike yasasını 8 ay önce kendileri çıkardı ve bugün birilerine dokununuca beğenmediler ve yeniden çıkardılar. Bedelli askerlik ise sadece zenginler için çıkartıldı. Zengin çocuğu parayı verecek ve kışlaya ayak basmadan tezkere alacak, garibanın çocuğu ise gidip şehit olacak. Bizde o postalı giymek bir şereftir, bedellide bile en az 20 günlük temel eğitim olmalıydı” diye konuştu. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —