Tarih: 15.01.2019 15:01

CHP’den ihraç edilecek

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir’e destek veren İhsan Nuri Özgül’le ilgili açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Kerem Aydemir, “24 Haziran seçimleri öncesi yönetim kurulu kararı ile yönetimden düşürüldü. Partimizin herhangi bir kademesinde değildir, hiçbir sıfatı yoktur ve yönetici değildir. Gazetelerde yer alan haber yersizdir” dedi

2017 Aralık ayında yapılan CHP İlçe kongresinde yönetimde yer alan ve 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir'e destek vereceğini açıklayan İhsan Nuri Özgül, “10 yıl önce bir arkadaş ortamında Hamza Şayir’in ilerde Dilovası Belediye Başkanı olacağım demesi üzerine bulunduğumuz ortamda arkadaşların içerisinde kendisine söz vermiştim. Kendisinin aday gösterilmesi halinde kendisine destek vereceğimin sözünü verdiğim içi bugün buradayım ve Hamza Şayir arkadaşımıza bu seçimlerde destek vereceğim” ifadelerini kullandı.

 

DİSİPLİNE VERİLECEK

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Özgül’ün toplantılara katılmadığı için yönetim kurulu üyeliğinin düşürüldüğünü, sonrasında Gebze’ye taşındığını, Dilovası’yla ikamet anlamında bir bağının kalmadığını, yaptığı açıklamadan dolayı da ihraç istemiyle disipline verileceğini dile getirdi. Aydemir, şunları kaydetti: “Bu vatandaş yönetime seçildikten sonra partiye hiç uğramadı,toplantılara katılmadı, 24 Haziran seçimleri öncesi yönetim kurulu kararı ile yönetimden düşürüldü. Partimizin herhangi bir kademesinde değildir, hiçbir sıfatı yoktur ve yönetici değildir. Gazetelerde yer alan haber yersizdir. Herkes sade bir vatandaş olarak istediği partiye ve kişiye destek verebilir ancak parti ismi yönetici sıfatı ve benzeri bilgi kirliliği yanlıştır. Başka bir ilçede oturan bir vatandaşın ne Dilovası’ndaki adaya ne de bize faydası olmaz. CHP üyesi olup başka bir partinin adayına destek açıklaması yapıyor. Derhal istifasını isteyeceğiz. İstifa etmezse, disiplinden çıkan ihraç istemini İl Başkanına sunacağız.” 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —