Tarih: 01.10.2012 15:10

CHP'den doğalgaz zamlarına eleştiri!

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz günlerde Televizyonlarda canlı yayına çıkan AKP 4.olağan kongresi ile ilgili bilgi veren sayın başbakan R. Tayyip ERDOĞAN sorulan bir soru üzerine Doğal Gaza % 10 - 15 gibi ufak bir zam yapacağını söylemiştir. Hemen akabinde ise ilgili kurumlarca ülkeyi yöneten AKP iktidarının onayı ile doğal gaza %10 zam yapılmıştı. 

 

 

 

2012 yılını değerlendirdiğimizde, halkımızın ihtiyacı olan iğneden  ipliğe toplamda %30 civarında zam yapılmıştır. 

 

 

 

İşsizlik ve geçim zorluğu çeken halkımıza bu zamları azıcık olarak niteleyen AKP iktidarı ve Sayın Başbakanı değerlendirmeyi halkımızın yapmasını istiyorum. Akaryakıt ve Doğalgaza zam demek bütün ürünlere dolaylı zam demektir. Kışa girerken yerel seçimlere 1 yıl kala yapılan bu zamlar halkımızın yaşam koşullarını daha da zorlaştıracaktır.

 

 

 

Ülkeyi yöneten AKP iktidarı işçiye, Memura ve Emekli Maaşlarına zam yapacağı zaman %  4’ü dahi çok görmektedir. Artık halkımız bu gidişatı görmelidir. Bu zamma ve zulme karşı çıkıyoruz, bu iktidar Halkımıza kader olarak dayatılmıştır. Bu iktidara mecbur değiliz kaderimizde olmamalıdır. Emperyal güçlerin desteğiyle ayakta duran ve alternatifi önce yerelde sonrada genelde CUMHURİYET HALK PARTİSİ’ne oy vererek, CHP’yi iktidar yapmaktır. Bunun için biz CHP Gebze İlçe Örgütü olarak Gebze Halkının emrindeyiz bu mücadelede halktan ve haktan yana olan herkesi partimizde mücadele etmeye davet ediyoruz."

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —