Tarih: 21.12.2011 14:46

CHP'den Derince ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

CHP Kocaeli İl Yönetimi önceki akşam Derice İlçe Yönetimini ve meclis üyelerini ziyarete geldi. İl Başkan Yalçın Kuşkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Erol, Asude Fırat Özkan Ahmet Özmet, Yavuz Ulugün, Kemal İlter, Haşmet Belen İlçe binasına gelerek partililerle sohbet etti. Ziyarette İlçe Başkan Hakan Savaş ve yönetim kurulu, Kadın Kolları Başkanı Nurdan Kaymak, Gençlik Kolları Başkanı Serhat Şentürk ve meclis üyeleri hazır bulundu.

 

 

ÜYE LİSTELERİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

 

İlk olarak söz alan İlçe Başkanı Hakan Savaş kısa bir konuşma yaparak üye listeleri hakkında bilgi verdi. İl Başkanı Yalçın Kuşkan ise belediye meclis üyelerini gösterdikleri gayretten ötürü tebrik ederek, belediye meclislerini il yönetiminden Ahmet Özmet’in takip ettiğini ve  Derince’de meclis üyelerinin iyi çalıştığını söyledi. Kuşkan, “Çalışmalarımızı net hale getirmemiz lazım. Partinin seviyesini yükseltmeliyiz. İyi bir delege seçimi yapmalıyız. İl genel meclisinde de iyi çalışmalar yapılıyor. Derince belediye meclis üyelerimiz önemli çalışmalar yapmıştır” şeklinde konuştu.

 

 

"AKP DERİNCE'DE SIKINTILI"

 

 

Kuşkan “Belediye meclis üyelerinin katkıları ile belediye başkanının şirazesini, dengesini kaybettiği görülüyor. AKP’nin yapısı Derince’de bilindiği gibi sıkıntılı. AKP’nin patlamasını beklemememiz lazım. Biz CHP’yi taşıyacağız. Belediye meclis üyelerine gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Derince başarılı ilçelerimizin başında geliyor” dedi. Kuşkan, kongrelerde taraf olacağına dair sorulara da “Ben sadece CHP için taraf olurum. El altından birilerine yol vermek bizim işimiz değil” dedi.  

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —