Tarih: 19.03.2014 13:53

CHP’den Balçık çıkarması!

Facebook Twitter Linked-in

Toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe Başkanı, mükemmel bir karo ile geldiklerini ifade ederek, köylülerden destek istedi. CHP Belediye Başkan adayı Yakup Yılmaz ise projelerini sinevizyon eşliğinde  sunarak yaptığı  konuşmada ,  “Gebze,   sanayisi gelişen ama kentine ciddi yansımaları olmayan,  nüfus olarak artan, köyleri bozulan ve desteksiz kalan, tarımı bitirilen, köylüsünün büyük sıkıntılar yaşadığı bir kent. Önce doğru teşhis,  sonra doğru tedavi.

 

 Bunun için hem kent merkezine hem de köylerine göre projeler hazırladık” dedi. Yılmaz, özellikle Gebze geneline yönelik projeleri değil, köylüleri yakından ilgilendiren projeleri anlatacağını ifade ederek şunları söyledi “2/B’ye el atılacak, gerçek sahibi köylülerimize ücretsiz olarak verilecek.

 

2/B  mağdurlarına hukuki destek ve ekonomik kolaylıklar sağlanacak.)Köy merkezlerinde özel imar planları hemen bitirilecek. Yapılacak planlarda kesinlikle köylünün görüşü alınacak. “dedi. 1/1000’lik planların hala yapılamadığını, yapılması durumunda da yağmacıların pusuda beklediğini de ifade eden Yılmaz, “arazilerinize sahip çıkın” dedi.

 

Yılmaz’ın mal varlığını açıkladı

 

Yılmaz sonunda da mal varlığı açıkladı. Yılmaz, “ İstasyon Denizkent Sitesi. 1 daire Kooperatif hissesi (1987 yılı), 2001 model binek araç, Emekli Öğretmen Aysel Yılmaz’a 60.000 TL emekli ikramiyesi, Aysel Yılmaz’a ait babadan kalma 1 adet daire, Çayırova’da 500 m2 arsa  (2000 Yılı), kendime  ait 50.000 TL emekli ikramiyesi var” diye konuştu.

 

Tarhan şehirde ne varsa köyde de olacak

 

Büyükşehir Belediye başkan adayı Tahsin Tarhan da, kendinin bu bölgenin evladı olduğunu, iyi bildiği bu bölgede köylülerin imar sorunlarını çözeceklerini , köylüye  tarımsal destek sağlayacaklarını anlattı. Tarhan, “ Köylü hükümet tarafından bitirildi. Büyükşehir Belediyesi de gereken desteği sağlamadı. Biz her şeyi sil baştan alacağız. İmar sorunlarını  hiç kimseyi mağdur etmeden çözeceğiz.” Dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —