Tarih: 14.01.2016 14:50

CHP’de kurultay hazırlığı

Facebook Twitter Linked-in

 Tüm ilçeleri tek tek ziyaret eden İl Başkanı Cengiz Sarıbay, ilçelerden verilecek sayılara göre geniş bir katılımla Ankara’ya gitmeyi planlıyor.

CHP İl Örgütü’nde 16-17 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek büyük kurultay için hummalı bir çalışma başlatıldı. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Ankara’ya gitmeden önce tüm ilçe örgütlerini ziyaret ederek kurultaya davet ediyor. İlçelerden gelecek listelere göre il örgütü tarafından otobüsler kiralanacak. Öte yandan CHP’nin tüzük komisyonuna seçilen İl Başkanı Sarıbay, komisyonda örgütlerden gelecek önerilere göre çalışmalar yapılacağını kaydetti. 

OTOBÜS KİRALANACAK
Kurultay hazırlıklarıyla ilgili bilgiler aktaran Sarıbay, tüm ilçe örgütlerinden liste istediklerini kaydetti. Sarıbay, “Şu an için kurultaya kaç kişi götüreceğimiz noktasında belirlenmiş bir şey yok. Tüm ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Kurultaya davet ediyoruz. Bir kaç gün içinde ilçe örgütlerimiz bize liste yollayacak. Biz de o listeye göre otobüs kiralayacağız. Kurultaya geniş bir katılımla gitmek istiyoruz" dedi.

TÜZÜK KOMİSYONU
Tüzük komisyonuna seçilen Sarıbay, burada partililerin kendilerine iletecek önerileri değerlendireceklerini ifade etti. Sarıbay, “Tüzük komisyonunda bize gelecek önerileri değerlendireceğiz. Partililerimiz tarafından bize gelen öneriler değerlendirilecek ve uygun görülürse tüzüğe eklenecek. Ya da bazı maddeler tüzükten çıkarılacak. Bu komisyonunun işleyişi partililerimizin elinde olacak” açıklamasında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —