Tarih: 11.06.2012 11:22

CHP'de Kadın Başkan Kılıç seçildi!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Kadın kolları Başkanı Fatma Gediksiz, İzmit Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hale Meriç ve beraberindeki kadın yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gurup Başkanvekili Fahri Erengül, İlçe Başkanı Rasim Meriç, eski ilçe başkanı Veysel Suludere ve çok sayıda partililerin katıldığı kongrede Divan Kurulu, Derya Ünal başkanlığında Emine Demir, Gülhan İnce ve Yıldız Bektaş isimlerinden oluşturuldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede kısa bir konuşma yapan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “Kadınlarımızın büyük gücüyle çok daha iyi örgütlenerek daha güçlü bir CHP oluşturacağız. Kadınlarımız gücü hiçbir zaman tartışılamaz. Çayırova Kadın Kollarımız Türkan Kılıç hanımefendiyle daha güçlü bir oluşum sağlayacaktır” dedi.

 

 

"GÖREVİMİZİN BİLİNCİNDEYİZ"

 

 

CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine gelen Başkan Türkan Kılıç ise konuşmasında, “İlçemizde CHP’li hanımlar olarak görevimizin bilincindeyiz. Ben ve arkadaşlarım CHP’nin daha güçlü olması için çok çalışacağız. Kadınlarımızın gücünün ne demek olduğunu bir kez daha göstereceğiz. Türk kadınının haklarını sonuna kadar savunarak, siyasette kadınlarımızın da büyük bir güçle var olduğunu göstereceğiz. Bana güvenen ve inan tüm partili idareci, yönetici ve partili dostlarımı mahcup etmeyeceğim” şeklinde konuştu.

 

 

Gelen mesajların okunması ve temennilerin ardından oylamaya geçildi. oylama sonunda kazanan liste şöyle gerçekleşti:

 

 

 

CHP ÇAYIROVA KADIN KOLLARI YÖNETİMİ ASİL

 

 

Türkan Kılıç (Başkan), Gönül Aluç, Naime Ateş, Sema Dinler, Olgunay Ergin, Ayfer Gökbulak, Filiz Kılıç, Gülfiyan Kul, Derya Ünal.

YEDEK ÜYE LİSTESİ: Yıldız Bektaş, Nazan Gültekinçınar, Gülizar Ercan, Alev İnan, Hülya Sönmez, Fındık Gülsever, Şemsi Kılıç, Dürdane Çipli.

KADIN KOLLARI İL DELEGE LİSTESİ: Türkan Kılıç, Naime Ateş, Sema Dinler, Olgunay Ergin, Ayfer Gökbulak, Filiz Kılıç, Gülfidan Kul, Derya Ünal, Yıldız Bektaş, Nazan Gültekinçınar, Gülizar Ercan, Fındık Gülsever, Suna İlhan, Meles Ayas, Fadime İlhan.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —