Tarih: 30.01.2012 10:26

CHP'de delege seçimleri başladı!

Facebook Twitter Linked-in

Nisan ya da Mayıs ayında kongre yapacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Gebze ilçe örgütü, delege seçimlerine başladı. 3 hafta sonu gerçekleştirilecek seçimlerin ilki geçtiğimiz hafta sonu Cumhuriyet, Ulus, Adem Yavuz ve Mimar Sinan Mahallelerinde gerçekleştirildi.

 

 

CHP Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar’ın yanı sıra il yöneticileri Mehmet Ali Kızılkan, Mustafa Arslan, ilçe yönetim kurulu üyeleri Hikmet Koçoğlu, Selda Mican, Nurettin Canpolat, Kemal Nişancı, Yeşim Kabaca ve Serdar Tüze’nin nezaretinde yapılan delege seçimlerine katılım son derece yoğundu.

 

 

Delege seçimleri dolayısıyla CHP Kocaeli milletvekili Mehmet Hilal Kaplan da, ilçe başkanı Sedat Tatar ile birlikte mahallelerde ziyaretler gerçekleştirdi. 

Parti üyeleriyle bir araya gelen ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Kaplan ve Tatar, ayrıca mahallelerdeki kahvehane ve dernekleri de ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü ve onların sorunlarını dinlediler.

 

 

Delege seçimleriyle ilgili açıklama yapan CHP Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar, ilçe yönetimi olarak son derece şeffaf ve demokratik bir şekilde delege seçimlerini yaptıklarını belirterek, delege seçimlerinin iki hafta sonu daha devam edeceğini söyledi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —