Tarih: 03.07.2012 13:24

CHP'de büyük yarış başlıyor!

Facebook Twitter Linked-in

CHP, ilimizdeki son örgüt seçimini yarın yapacak. Ana kademe il başkanlığı ve il gençlik kolları kongrelerinin ardından il kadın kolları kongresi de gerçekleşiyor. Dilovası ilçesinde yeterli üyeye ulaşamadığı için kongre yapmayan kadın kolları, diğer 11 ilçedeki kongrelerini sorunsuz tamamlamıştı. Yarın ki kongrede, geçtiğimiz aylarda atamayla il kadın kolları başkanlığına getirilen Fatma Gediksiz ile eski il kadın kolları yöneticisi Sevim Özen yarışacak. 

 

 

301 ÜYE SEÇECEK

 

 

İl kadın kolları kongresi Bekirpaşa'daki Mevlana Kültür Merkezi'nde saat 11.00-17.00 arası yapılacak. 301 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede, 13 kişilik yönetim kurulu ve 11 kurultay delegesi seçilecek. Uzun yıllar sonra CHP'de kongreyle seçilmiş il kadın kolları yönetimi oluşacak. Mevcut başkan Fatma Gediksiz ile rakibi Sevim Özen çok iddialı.

 

 

 

İKİ ADAY DA İDDİALI

 

 

Partinin en zor sürecinde kadın kolları başkanlığı gibi çok kutsal bir göreve atandığını ve elini taşın altına koyduğunu belirten Gediksiz, “Zor süreci yönetimimle birlikte kolayca aştık. Eksik kalan çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz” dedi. Parti tabanında geniş destek bulan Sevim Özen ise,   “Daha fazla katkı sunmak için CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı'na adayım çünkü söyleyecek sözümüz var” dedi. 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —