Tarih: 02.07.2012 14:07

CHP saldırısına Acur'dan sert açıklama!

Facebook Twitter Linked-in

Dün CHP tarafından düzenlene Sivas Katliamını  anma etkinliğine kimlikleri belirsiz kişiler tarafından düzenlenen saldırın ardından ülkücülerin sorumlu tutulmasının ardından MHP Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur bir açıklama yaptı. Acur yazılı açıklamasında şunları belitti:

 

Pazar günü ilçemizde meydana gelen olaylar üzücüdür. Siyasi Parti olarak bu tip olayları doğru  bulmadığımızı bu ve benzeri vukuatların da hiç bir siyasi anlayışa yakışmayacağını belirtmek isteriz.

 

Yerel basından takip ettiğimiz kadarıyla da münferit gelişen bir hadisedir. olayın olduğu pazar günü MHP İl Başkanlığınca Kocaeli Sabancı Kültür Merkezin de genişletilmiş il istişare toplantısı yapmıştır. Tüm parti mensuplarımızla oradaydık. Yaşanan gelişmeleri basından haber aldık.

 

 

Milliyetçi hareket partisi bu olayların tarafı değildir. Hiç bir noktasında da müdahil olmayacaktır. Özellikle MHP yi sokaklara çekmek isteyenlerin olduğunu da gayet iyi biliyoruz. Bir "MHP- CHP" kavgasının ne gibi sonuçlar doğuracağı ve bu sonuçlardan kimlerin kazançlı çıkacağı da göz ardı edilmemelidir. 

 

 

olay ile ilgili CHP ilçe başkanı sayın Sedat Tatar beyi arayarak hem kendisinden yaşanan olaylarla ilgili bilgi aldık, hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Ayrıca kendilerinin gayet soğukkanlı ve sağduyulu davranarak olayları büyütmedikleri ve aynen bizim gibi bu olayda bir provakasyon ihtimali olduğunu düşünmeleri de iki tarafında olaya yaklaşımını özetler nitelikteydi. Milliyetçi hareket partisi siyasi mücadelesini sokakta veren bir hareket değildir. Dolayısıyla yaşanan olaylarıntekrarlanmamasını diliyoruz."

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —