Tarih: 27.10.2017 16:08

“Chp Parçalanmak Üzere"

Facebook Twitter Linked-in

Kırşehir'de Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı açılışı ve toplu temel atma törenine katılan Bakan Veysel Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Bütün seçimlerde yenildin, partin zaten parçalanmak üzere. Avrupa'da başka genel başkan olsa şapkasını alır çeker gider" dedi.

Kırşehir Valiliği ziyaretinde konuşan Bakan Veysel Eroğlu, "AK Parti'nin gündeminde seçimleri erkene almak yok. Cumhurbaşkanı şu kararı aldı; seçimleri erkene almak bir yanlıştır. Seçimleri tarihinde yapacağız. Erken seçim ülke için kayıptır. Geçmişte 45 günlük hükümetler var. 1,5-2 yılda seçim, seçim, seçim, seçim yılları kayıp yıllardır. Yatırımlar bile ona göre bekliyor. Partimizin anlayışında seçimler artık zamanın da yapılacak" dedi.

"KILIÇDAROĞLU KENDİSİNİ GÜNDEME TAŞIMAK İSTİYOR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini gündeme taşımak istediğini ifade eden Bakan Eroğlu, "Bütün seçimlerde yenildin. Avrupa'da başka genel başkan olsa şapkasını alır çeker gider. Neden bahsediyorsun senin kalacak şansın da yok. Partin zaten parçalanmak üzere gitgide tabanın da kayıyor" diye konuştu

"ATATÜRK'ÜN PARTİSİ OLMAKTAN ÇIKMIŞ BİR CHP VAR"

CHP'li seçmene seslenen Bakan Veysel Eroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Artık modası geçmiş, Atatürk'ün partisi olmaktan çıkmış bir Cumhuriyet Halk Partisi, bu partiyi terk edin. Manevi değerlere vatana millete bağlı, tek vatan, tek devlet ve tek bayrak diyen AK Parti'ye doğru kayın diyorum."

“Chp Parçalanmak Üzere

“Chp Parçalanmak Üzere




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —