Tarih: 16.09.2014 08:48

CHP köy ziyaretlerine devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Milletvekilleri Haydar Akar, Hurşit Güneş ve Mehmet Hilal Kaplan; Bayraktar, Solaklar ve Durhasan köylerini ziyaret etmiş ve köylülerin sorunlarını yerinde dinlemişlerdi.

 

Bugün de ziyaretlerini sürdüren CHP heyeti Kartepe’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan’a köy ziyaretleri  esnasında CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, İl Yöneticisi Semra Başlak,  CHP’nin Kartepe Belediye Meclis üyeleri Selahattin Altınkaya, Temel Ofluoğlu, Musa Ejderoğlu, Mine Koç, Hilmi Selçuk ve bazı partililer katıldı.

 

Mavi Dil Hastalığı Köylüleri Tedirgin Ediyor

 

Avluburun köyündeki vatandaşlar Mavi Dil hastalığı nedeni ile mağdur olduklarını belirterek 4-5 bin küçükbaş hayvanlarının olduğunu ve son günlerde birçok hayvanın bu hastalıktan telef olduğunu söyleyerek bu konuda kendilerine yardım edilmesini istedi. Konu ile ilgili günü Vali Ercan Topaca ile görüşeceğini belirten CHP Milletvekili Akar, “Mavi Dil hastalığı ile ilgili herhangi bir önlemin alınmamış olması köylülerin maalesef yöneticiler tarafından kaderine terk edildiğinin göstergesidir” dedi ve konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

 

Eşme De Bir Dokun Bin Ah İşit

 

Avluburun’dan sonra Eşme de ziyaretlerini sürdüren CHP heyeti Eşme’de de bir çok sorun ve şikayet ile karşılaştı. Eşmeliler Sapanca gölündeki suyun çekilmesi sonrasında pis bir kokuyla karşılaştıklarını bunun da artık nefes alınamaz boyutta olduğunu belirterek bölgenin meyvecilikle geçimini sağladığını ancak soğuk hava deposunun olmamasının büyük bir sıkıntıya sebep olduğunu söyleyerek bu konuda yardımcı olunmasını istedi.

 

Sorunların çözümü için gerekli adımların atılacağını belirten CHP Heyeti, “Milletvekillerimiz ile beraber sizlerin sorunlarını dinlemeye geldik, gerekli notlarımızı aldık yerel yönetimlerin sahip çıkmadığı sorunları vekillerimiz Meclis de dile getirecekler, bizlerde bu konuda yetkilileri uyararak sıkıntıların giderilmesi için çalışacağız.” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —