Tarih: 04.04.2012 09:44

CHP Kandıra'da kongre günü!

Facebook Twitter Linked-in

CHP'de Dilovası, Derince, Gebze ve Kartepe ilçe kongrelerinin ardından, Kandıra kongresi de bugün gerçekleşecek. Kongrede, 3 dönemdir ilçe başkanlığı görevini sürdüren Muzaffer Yağız'ın karşısına, İl Genel Meclisi üyesi olan Recep Şenol rakip çıkıyor. Saat 10.30 ile 17.30 arasında Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi'nde yapılacak kongrede, 173 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongrede 15 kişilik yönetim kurulu ve 23 il delegesi seçilecek. 

 

 

GÖLCÜK'TE ÜÇ ADAY

 

 

CHP'de bu hafta sonu Gölcük ve Çayırova ilçe kongreleri de yapılacak. Gölcük kongresi 7 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek. Melisa Çay Bahçesi'nde yapılacak kongrede üç aday yarışacak. Mevcut başkan Fikret Gürel'in karşısına, geçen dönem aday olan 

mali müşavir İsmet İşeri ile sigortacı, eski belediye meclis üyesi Ömer Dursun rakip çıkacak. 286 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede, 15 kişilik yönetim kurulu ve 58 il delegesi seçilecek.

 

 

ÇAYIROVA'DA DÖRT ADAY

 

 

8 Nisan Pazar günü yapılacak Çayırova kongresinde ise 4 aday yarışacak. Mevcut başkan Veysel Suludere'nin yeniden aday olmadığı kongrede, resmi adaylığını ilk açılayan isim Rasim Meriç oldu. Meriç'in karşısına, geçen kongrede sadece bir oy alan Ali Sınırtaş, eski belediye başkan adayı Dr. Hamit Tandoğan ve milletvekili aday adayı Emine Özcan aday. Çayırova Belediye Kültür Merkezi'nde yapılacak kongrede 138 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongrede 15 kişilik yönetim kurulu ve 30 kişilik il delegesi seçilecek.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —