Tarih: 09.04.2012 09:23

CHP Çayırova'da yeni başkan Meriç!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova CHP İlçe Kongresi Çayırova Belediye kültür salonunda gerçekleşti. Kongrede 137 delege, yeni başkan ve yönetimini belirlemek için sandık başına gitti. CHP Milletvekilleri Hurşit Güneş, Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan kongre için Çayırova’ya geldi. Saat 13.00’de başlayan kongre akşam saatlerine kadar devam etti. Kongrede 4 adayın yarışması beklenirken daha önce adaylığını açıklayan Ali Sınırtaş adaylıktan çekilerek Rasim Meriç’i destekledi. Kongre’de delegelerin çoğunun oyunu alan Rasim Meriç CHP Çayırova ilçe başkanı seçildi. 

 

 

SINIRTAŞ ÇEKİLDİ

 

 

CHP Çayırova ilçe örgütünün 2. olağan genel kurul toplantısında ilçe başkanlığı için dört ismin aday olduğunu açıklamış, düzenledikleri basın toplantıları ile yapacaklarını kamuoyu ve parti tabanı ile paylaşmışlardı. Bugün gerçekleşen kongrede Rasim Meriç, Emine Özcan, Dr. Hamit Tandoğdu yarışırken Ali Sınırtaş kongre sırasında ani bir kararla adaylıktan çekildiğini ve Rasim Meriç’i desteklediğini açıkladı.

 

 

YENİ BAŞKAN RASİM MERİÇ

 

 

Kongre’de CHP’li vekiller birer konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından 130’u seçilen 7’si doğal delege olan 137 CHP’li sandık başına giderek yeni başkan ve yönetimi belirlemek için oy kullandı. Kullanılan oylar sonuncunda Rasim Meriç Oyların 67 sini alarak yeni başkan seçlidi.

 

 

 Emine Özcan’ın listesi

 

 

Necdet Doğan, Turan Kul, Halis Koç, Türkan Kılıç, Cihan Soyluçiçek, Kermal Çataltepe, Duran Esen, Kamber Yılmaz, Sürmeli Akın, Yücel Durak, Âdem Kılıç, Naime Ateş, Ümit Durdağ, Elif Araz

 

 

Hamit Tandoğdu'nun Listesi

 

 

Melek Akpınar, Atilla Aslan, Şahandar Çöp, Fevzi Duman, Bülent Eniş, Kenan Cokbulak, Medine Gürkal, Ali Koç, Oğuz Öksüz, Hikmet Öztürk,  Gürhan Türker, Dereya Ünal, Yener Yılmaz, Hüsniye yıldız.

 

 

Rasim Meriç'in LİSTESİ

 

 

Murat Baykara, Hüseyin Tarakçı, Serkan Yıldırım, Ali Babur, Nurettin Kandemir, Ünal Ateş, Rıfat Doğan, Bayram Sınırtaş, Şengün Honca, Yıldız Demirtola, Fadime İlhan, Gülhan İnce, Melek Ayas, Osman Türk.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —