Tarih: 22.04.2023 00:24

CHP, Bayramı Akse Sapağı’nda kutlayacak

Facebook Twitter Linked-in

Millet İttifakı’nın 4 partisi ile birlikte ortak liste yapan CHP, Ramazan Bayramı’nın 3. günü, aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan Pazar günü Akse Sapağı’nda Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açıyor. İki bayramı birleştiren günde, CHP hem açılış yapacak, hem de bayram kutlayacak.

SERAP ÇAKIR’IN EVİ

Gebze’de doğup, büyüyen CHP’nin Milletvekili adayı olan Serap Çakır, çocukluğunun, gençliğinin geçtiği, tüm ailesinin ve arkadaşlarının yaşadığı semt olan Akse Sapağı’nda açılacak SKM nedeni ile oldukça heyecanlı. 2019 yerel seçimlerinde Gebze’den bağımsız belediye başkan adayı olduğu dönemde de karargahını bu bölgeye kuran Çakır, bu kez Millet İttifakı’nın adayı olarak kendi semtinde SKM açacak ve seçim çalışması yapacak. Gaziler Mahallesi 1701 Sokak’ta bulunan Yeşilyurt Kasap önünde, devam eden metro çalışmasının tam karşısında ki SKM açılışına katılımın yoğun olması bekleniyor.

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bir arada kutlanacağı Pazar günü SKM açılışına hazırlanan CHP’de, Milletvekili adayı Serap Çakır, tüm Gebzelileri açılışa davet ederek, “başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden azabından kurtuluş olan Ramazan ayını hep birlikte idrak ettik, bizleri bayrama kavuşturan Allah’ımıza hamd olsun. Hep birlikte nice bayramlar kutlamayı Rabbim bizlere nasip etsin. Bu Ramazan Bayramı ve Çocuk Bayramı’nı birlikte kutluyoruz, İnşallah 14 Mayıs’ta da demokrasi bayramımızı birlikte kutlayacağız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Gazi Meclisimizin açılışı olan büyük günü çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’ı da yine aynı gün kutluyoruz. Baharları getirmek için söz verdiğimiz, daha güzel bir gelecek yaşatmak için yola çıktığımız çocuklarımızı da misafir edeceğimiz SKM açılışımız da tüm hemşerilerimiz, Gebzeli dostlarımızı ve tüm dava arkadaşlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —