Tarih: 08.11.2017 08:09

Chem-Dry Temizlik Doktorunuz!

Facebook Twitter Linked-in

Özellikle tüm gün üzerinden dolaştığımız ve havasını soluduğumuz başta halı olmak üzere koltuk, kilim, zemin gibi unsurların kirli olması birçok sağlık sorunun yaşanmasına neden olur. Bu durumda bu eşyaların ve kullanım alanların düzenli temizliği sağlık açısından kaçınılmaz olmaktadır. Halı, koltuk, zemin, perde vs. birçok alanda temizlik hizmeti veren ve uluslararası bir marka olma güvencesiyle sektöre adım atmış Chem-Dry sizlere birçok alanda temizlik hizmeti sunmaktadır.

 

İnsanlara sağlıklı bir yaşam alanı için destek olan ve bu aşamada temiz halı, koltuk ve ev bölümleri ile işbaşı yapan Chem-Dry firması, sektörde var olan diğer firmalara kıyasala çok farklı temizlik ürünleri kullanmaktadır. Başta Halı ve Koltuk Yıkama teknolojisi patentli Sıcak Karbonatlı Ekstraksiyon yöntemi ile halılarınızda kirden ve bakterilerden eser bırakmayan bu firmanın çevre dostu yeşil solüsyonlar kullanıyor olması da ayrı bir artı değerdir. Halı ve kilim Enstitüsü tarafından onaylanmış Sıcak Karbonatlama yöntemini ilk kullanan firmalardan olan Chem-Dry, bu yöntem sayesinde oluşan milyonlarca küçük baloncukları halının en derinine gönderir ve yıllar boyunca gün yüzüne çıkmamış kirleri bile söküp atar.

 

Hizmet ağını gittikçe genişleten dünyanın 1 numaralı halı, koltuk, perde vs. temizlik firması Chem-Dry, İstanbul haricinde İzmir ve Manisa ilerinde de faaliyetlerine başlamıştır. Firmanın sektörde bir numaraya yükselmesinde en büyük etkenler: Müşteri memnuniyetini esas alması, tamamen doğal ve etkili solüsyonları tercih etmesi ve her kademesinde profesyonel ekiplerin yer almasıdır. Franchise şube sistemi ile hizmet ağını genişleten bu markanın her şubesinden aynı kaliteyi görmeniz mümkündür.

 

Profesyonel ve kaliteli bir temizlik firması olan Chem-Dry sizlere yerinde yıkama hizmeti de sunmaktadır. Bu hizmetten yararlanmak için adresinizi firmaya iletmeniz yeterli olacaktır. ev ve işyeri detaylı temizlik işlemleri ile kendisine hayran bırakan bu firma; halı, koltuk, perde, zemin ve aklınıza gelebilecek birçok temizlik imkanını sunuyor.

 

Firmanın temizlik anlayışını ve kalitesini daha detaylı görebilmek adına Chem-Dry resmi web sitesi olan https://www.chemdry.com.tr/ üzerinden gerekli incelemeleri yaparak, sağlığınız için gerekli adımları atabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —