Tarih: 11.05.2012 16:47

Ceza kesmek yerine karanfil dağıttılar!

Facebook Twitter Linked-in

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Karayolu Trafik Güvenliği Haftası münasebetiyle Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’ne ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri sürücülere bu kez ceza yerine karanfil dağıttı. 

 

 

 

Hal Kavşağı’nda bulunan polis ve jandarma ekipleri, sürücülere karanfilin yanı sıra trafik kurallarını içeren broşür, kalem, araç kokusu ve çocuklara lolipop verdi. Dağıtım sırasında ekipler, ‘trafik meselesini birlikte yok edelim’ sloganıyla sürücülere, alkollü araç kullanılmaması, emniyet kemerinin sürekli takılı olması ve çok süratli araç kullanılmaması hususlarında uyarılarda bulundu.

 

 

 

Bozüyük Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Kadir Pehlivan, Karayolu Trafik Güvenliği Haftası münasebetiyle böyle bir faaliyet yaptıklarını belirterek, can ve mal kaybını önlemek için ilçenin hemen hemen her bölgesinde trafik denetimlerine aralıksız devam ettiklerini söyledi.Pehlivan, can ve mal kaybının yaşanmaması için sürücülerin trafik kurallarına riayet etmesi gerektiğini belirtti.Öte yandan, trafik ekiplerine Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’ne bağlı ekipler de eşlik ederken, yayalara ise karanfil, broşür ve çocuk yayalara lolipop verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —