Tarih: 05.04.2017 10:23

Ceyhan’dan İzmit SKM’ye ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İzmit İlçe SKM 16 Nisan hedefine kilitlenmiş halde çalışmalarına devam ediyor. Her gün eş zamanlı olarak birçok mahallede düzenledikleri programlarla, tüm teşkilat mensuplarıyla vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi anlatılıyor. Sahada yapılan çalışmalarda, vatandaşlardan olumlu tepkiler alan AK Parti’liler, heyecanla seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda çalışmalar hakkında bilgi almak üzere, İlçe SKM Başkanı Erdoğan Şentürk ve SKM ekibini parti binasında ziyaret eden İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, SKM çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 
CEYHAN’DAN TEŞEKKÜR

Teşkilat mensuplarına güvenin tam olduğunu vurgulayan Başkan Ceyhan, İzmit’te yoğun tempoda devam eden programlar için başta İlçe Başkanı Ali Korkmaz olmak üzere SKM Başkanı Erdoğan Şentürk ve İzmit İlçe teşkilatına teşekkür etti. AK Parti teşkilatlarının ülkenin geleceği önemli bir basamak olduğunu hatırlatan Ceyhan, “Bu çalışmalara gönlünü koyup, özveriyle çalışan, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle teşkilatları, istişare kurulları olmak üzere tüm teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum” dedi.
 
16 NİSAN DÖNÜM NOKTASI
Çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan SKM Başkanı Erdoğan Şentürk, “Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yükü yükümüz, davası davamızdır. Bu şuur ve bilinçle gece gündüz çalışmak bizleri yormuyor, daha da çok enerji veriyor. Saha da yaptığımız çalışmalarımızda halkımızda gördüğümüz teveccüh ile motivasyonumuz ve enerjimizi yükselterek, teşkilatımızın her kademesiyle, tüm İzmitli vatandaşlarımızın gönlüne dokunuyoruz. Evet çıkacağıyla ilgili bir tereddüdümüz yok ancak bizim amacımız, ülkemizin ihtiyacı olan en güçlü Evet’i çıkarmaktır” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —