Tarih: 10.10.2019 19:08

Ceviz Fidanı Yetiştiriciliği Karlı Bir Yatırım Mıdır?

Facebook Twitter Linked-in

Ceviz fidanı ekiciliğinde yatırımcıların karşılaşacağı sorunlar her türlü girişimcinin karşılaşabileceği sorunlar ile hemen hemen aynıdır. Ancak ceviz fidanı konusunda aceleci davranarak ve düşünmeden hakaret ederek karlı bir yatırım elde edebilmek mümkün değildir. Bu doğrultuda ceviz fidanı ekiciliği konusunda bir girişim yapmak isteyen kişiler ceviz fidanı ekiciliğinin karlı bir yatırım olup olmadığı ile ilgili araştırmalar içerisine girerler. Ceviz fidanı ekiciliği karlı bir yatırım mıdır sorusuna şöyle cevap verebilmek mümkündür. Türkiye, cevizin ana vatanıdır. Ancak ülkemizde yetiştirilen cevizler, tüketilen cevizlerden çok daha az olduğu için üretilen cevizler yetersiz kalmaktadır. Bu doğrultuda ceviz fidanı ekiciliğine yönelerek ceviz konusunda yabancı ülkelere bağlı kalmaktan kurtulabiliriz. Ayrıca ceviz fidanı ekiciliği konusunda girişimde bulunmak isteyen kişilere devlet de pek çok destek sağlamaktadır. Bu doğrultuda başarılı bir koordinasyon ve çalışma ile ceviz konusunda karlı bir yatırım yapmak mümkündür.

Emir Fidancılık Hakkında

Emir Fidancılık, 1991 yılında kurulan ve fidan alanında müşterilerine en kaliteli ve profesyonel hizmetleri sunan bir fidancılık firmasıdır. Balıkesir ve Bandırma'nın Sahil Yenice Köyü’nde kurularak o günden bugüne kadar başarılı hizmetler sunan Haza Fidancılık, ceviz üretiminde Türkiye’nin önde gelen firmalarından olmak için çeşitli çalışmalar gerçekleştirmektedir. Emir Fidancılık’ın tek kalem olarak ceviz fidanı üzerinden çalışıyor olması ceviz alanında oldukça başarılı ve tecrübeli olmasını sağlamaktadır. Emir Fidancılık olarak fidanı doğrudan üreticiden alıyoruz. Bu sayede diğer fidancılık firmalarına göre çok daha uygun fiyatlar ile müşterilerine ulaşmaktadır. Dolayısıyla Emir Fidancılık’ın alanında uzman, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler ile müşterilerine rahatlıkla ulaştığını ifade edebilmek mümkündür.

Sertifikalı Kalite Emir Fidancılık

Bir fidancılık firmasının müşterilerine hizmet sunarken dikkat etmesi gereken en önemli nokta fidanların Tarım Bakanlığı tarafından onaylı olması gerekmektedir. Emir Fidancılık olarak Tarım Bakanlığı tarafından onaylı fidanlarımız ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Bu doğrultuda firmamızı tercih ederek kaliteli fidanlara sahip olabilirsiniz.

Ceviz Fidanı Dikmek Neden Önemlidir?

Günümüzde ceviz fidanı ve ceviz yetiştiriciliğine ilgi oldukça fazladır. Bundan birkaç yıl öncesine kadar nadir bir şekilde tatlılara dahil edilen ceviz, kuruyemiş olarak bilinen ve pahalı sayılabilecek bir besindi. Ancak son birkaç yıldır Türkiye’de sebze ve meyve tüketiminin artması ile birlikte ceviz fidanı konusu girişimcilerin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Ceviz, içerisinde Omega 3, Omega 6 gibi mineraller bulunan bir besindir. Bu nedenle ceviz kalp sağlığının korunabilmesi, zeka gelişimi, kan basıncının düzenlenebilmesi gibi pek çok noktada fayda sağlamaktadır. Cevizin insan sağlığı için bu denli önemli ve yararlı olduğu göz önüne alındığında ceviz fidanı konusundaki girişimlerin de artacağını ifade edebilmek mümkündür.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —