Tarih: 28.06.2022 18:10

Cengiz Emre Başocak Kimdir?

Facebook Twitter Linked-in

Sektörde elde ettiği deneyime dayanarak kendi şirketi Opeis Group’u kuran Başocak, çalışmalarını sistemli bir şekilde sürdürüyor. Lise eğitimini tamamladıktan sonra ilgilendiği alana yönelik eğitimler almış ve sektörde önemli firmalar bünyesinde çalışma hayatına başlamıştır. Sektöre yönelik deneyim elde eden Başocak, deneyimlerini kullanarak kurumsal çalışmalarda bulunuyor.

1994 Yılında Dünyaya Geldi

İzmir’in Konak ilçesinde 1994 yılında dünyaya gelen Cengiz Emre Başocak, İzmir’de eğitim hayatına devam etmiştir. İzmir’in kendisi için özel bir yere sahip olduğunu belirten Başocak, ilkokulu Noter Cevdet Altun İlköğretim Okulunda tamamlamış, daha sonra lise eğitimi için Atatürk Endüstri Meslek Lisesine giriş yapmıştır.

Lisede Bilgisayar Programlama üzerine eğitim alan ünlü yazılımcı, verilen eğitimin yanı sıra çeşitli kurslara da katılmıştır. Böylelikle içerisinde bulunduğu sektörde kendisini geliştirme ve yenilikleri takip etme şansı elde etmiştir. Lise diplomasını almasından sonra staj eğitimini MEGA Uluslararası Telekomünikasyon Hizmetlerinde tamamlamıştır. Ardından, sektörde kendisine yer bulan çeşitli firmalarda çalışmalarda bulunmuştur. 

Hem Yazılım Hem de Siber Güvenlik Alanında Kendisini Geliştirdi

Yazılım ve siber güvenlik olmak üzere iki önemli meslek dalında kendisini geliştiren Cengiz Emre Başocak, bulunduğu sektörde kurumsal çalışmalarda bulundu. Türkiye’de siber güvenliğin önemli bir konumda yer alabilmesi için farklı projeler geliştirdiği bilinmektedir. 

Kendi Şirketi Olan Opeis Group’u Kurdu

Sektörde kendisini yetiştiren Cengiz Emre Şenocak, Opeis Group olarak adlandırdığı şirketini kurdu. Genç ve dinamik bir ekip ile hizmette bulunarak siber güvenlik ve yazılım alanlarında müşterilerin kaliteli hizmete ulaşım sağlamasına katkıda bulunuyor. 

Siber Güvenlik ve Yazılım Konusunda Profesyonel Destek Sunmaya Devam Ediyor

Siber güvenlik ve yazılımın iki önemli alan olduğunu fark eden Şenocak, her iki alanında da çeşitli eğitimlere katılmıştır. Bu sayede yenilikçi fikirler elde etmiş ve fikirleriyle ön plana çıkmıştır. Halihazırda sektörde titiz ve kurumsal çalışmalarda bulunduğunu ve bu alanlarda farklı eğitimler alarak kendisini eğitmeye devam ettiğini söylemek mümkündür.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —