Tarih: 17.04.2012 17:03

Cemil Çiçek Kocaeli'ne gelecek!

Facebook Twitter Linked-in

 AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ve icra kurulu üyeleri, geçtiğimiz aylarda kongresini tamamlayan MÜSİAD Kocaeli Şubesi'ne gecikmeli de olsa ‘hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Konuklarını kahvaltıda ağırlayan şube başkanı Recep Bilal Şengül, yeni anaysa çalışmalarına değindi. MÜSİAD Sosyal Tesisleri'nde  gerçekleşen kahvaltı oldukça keyifliydi. 

 

 

ÇALIŞMALARI DESTEKLİYORUZ

 

 

Bir ‘konuşma yapan şube başkanı Recep Bilal Şengül, “Sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları kentimizdeki yöneticilere her zaman yön verecektir. Hükümetin eğitimde 4+4+4 çalışmasına destek verdiğimiz gibi yeni anayasa çalışmalarını da destekliyoruz. Yeni anayasa için MÜSİAD bir tartışma ortamı yarattı. Bu kez Gönüllü Kültür Teşekkülleri ile birlikte 12 ilçede bir anket yapacağız. 

 

 

AY SONUNDA YAPILACAK

 

 

Sivil anayasadan halkın ne anladığını ve ne beklediğini tespit edeceğiz. Bu arada 28 Nisan'da da İstanbul'da genel kurulumuz var. AKP'li yöneticileri de orada görmek isteriz” dedi. yine bu ay sonu yapılması planlanan anket çalışmasının start vereceğe programa TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in katılmasının kesinleştiği ancak tarihin netleşmediği belirtildi. anket çalışmasının sonuçları rapor halinde TBMM'ye sunulacak.

 

 

 

ŞEHRE KATKI SAĞLIYOR

 

 

Anket çalışmasının yaklaşık 3 ay sürmesi bekleniyor. Çalışma kapsamında ilçelerde bir gün boyunca stantlar açılacak, ünlü isimler anayasayla ilgili  konuşmalar yapacak. Bilgilendirmenin ardından söz alan AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, “Sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz. Geç kalınmış bir ziyaret bu. MÜSİAD, şehre katkısı olan bir kuruluş. Anayasayla ilgili çalışmalarını yakından takip ediyoruz” dedi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —