Tarih: 11.05.2018 07:17

Çelik, Bu gidişata dur diyeceğiz

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi(SP) İl Başkanı Nurettin Çelik İl binasında haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. Çelik açıklamasında şunları söyledi: “4 Mayıs Cuma günü itibariyle yoğun bir sürece dahil olduk. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu için, Türkiye genelinde imzalarımızı verdik. Kocaeli’de de bu süreci başarıyla tamamladık.

20 BİN İMZA KOCAELİ’DEN

Şunu ifade etmeliyim ki; engel olmak isteyenlere inat, Türkiye genelinde 528 bin Kocaeli’mizde de 20 bine yakın vatandaşımız, Cumhurbaşkanı adayı olarak görmek istedikleri kişi için imzalarını verdi. Kime imza vermiş olursa olsun, adliyelere gelerek hür iradesini ortaya koyan tüm vatandaşlarımıza teşekkürü borç biliyoruz."

KARAMOLLAOĞLU GELİYOR

Son olarak Çelik, “Değişimin ikinci adımını 24 Haziran’da atacak ve bu gidişata dur diyeceğiz. Tüm Türkiye’de ve Kocaeli’mizde tüm vatandaşlarımızı 'Değiştir' sloganımızla bu değişime katkı sunmaya ve 12 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’de Gebze Stadı’na gelecek Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu’nu dinlemeye davet ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —