Tarih: 09.10.2016 13:25

Çekirdek ya da Geniş Ailelerin Seyahat Kolaylığı

Facebook Twitter Linked-in

Hava sıcaklıklarının tahammül edilemeyecek derecedeki artışları kişileri deniz kenarlarına, yaylalara, ovalara, yazlıklara yada tatil köylerine taşımaktadır. Araçlarının bozuk olması, gerekli bakımlarının yapılması için yeterli vakti olmaması, ani beklenmedik kazalar ya da fazla km yapılmasından çekinilmesi veya özel bir araca sahip olunmaması gibi durumlar kişileri biraz da olsa zora sokmaktadır. Herhangi bir seyahat firmasıyla yolculuk etmen istemeyenler, uçak korkusu olanlar ya da deniz tutması yaşayan kişiler kendi araçlarıyla uzun yola çıkmayı tercih etmek istemektedirler. Varış noktasına dinlenerek ya da gezerek ulaşmak isteyenler, yeni yerleri keşfetmek isteyenler belki de geniş çaplı bir tur yapmak isteyenlerde olabilir. Ya da tam tersine varmış olduğunuz noktada araç kiralamakta isteyebilirsiniz. Adana havalimanı araç kiralama ile bu istediğiniz artık mümkün hale gelecektir. İstediğiniz genişlikteki araçlar sizlere hizmet sunabilmek adına hazır bir duruma getirilecektir. Araçlarımızın bakımları büyük bir titizlikle vakti vaktine gerçekleştirilmektedir.

Araçlarımızın sigorta güvenceleri mevcuttur ve herhangi bir problemleri de yoktur. Adana havalimanı araç kiralama servislerimizi aradığınız ya da bizzat ulaştığınız takdirde istediğiniz özellikteki araçlar sizlere büyük bir özveriyle ulaştırılacaktır. Küçük çekirdek bir ailemi siniz yoksa daha geniş bir aileye mi sahipsiniz? Çok fazla bagajınız var ve bagaj kapasitesi daha geniş bir araç mı talep edeceksiniz? Bütün beklenti ve isteklerinize uygun olan araçları bizde bulabilirsiniz.

Adana havalimanı oto kiralama bakımlarını düzenli bir şekilde yaptırdığı, lastik değişimlerinin vaktini geçirmediği ve her açıdan sigortalatıldığı araçlarımızı siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaya hazır bir şekilde beklemektedir. Firmamızdan kiraladığınız araçlar ile şehir dışına çıkabilirsiniz. Adana da kiralama gerçekleştirebilirsiniz ve hatta dilerseniz kiraladığınız araçlarla ülke dışına bile seyahat edebilirsiniz. Araçlarımızın ve firmamızın her türlü seyahat isteğinizi karşılayacak belge ve izinleri mevcuttur. Kiralamış olduğunuz konforlu araçlarımızla istediğiniz kadar km yapabilir ve seyahat etmek istediğiniz her noktaya gidebilirsiniz. Trafiğe çıkmak özellikle de uzun yolda seyahat etmek son derecede ciddiyet ve dikkat isteyen bir iştir. Bu işte kullanılacak olan araçların bakımlarının ve sigorta işlemlerinin düzenli olarak gerçekleştirilmesi ve usulüne uygun iş yapılması da mühimdir. Firmamız disiplinli bir çalışma sistemi izlemeye çalışmaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —