Tarih: 17.06.2020 16:03

Ceha Mobilya’nın Yeni CEO’su Gürkan Şen oldu

Facebook Twitter Linked-in

Ceha Mobilyaları kapsamında yaptığı yardımlar ile adından söz ettiren Şen, yatırımların devam edeceği bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

 

Gürkan Şen Muhtaç Çocukları Sevindirmişti

 

Kayseri’de bulunan Ceha Şirketler Grubu vasıtası ile yardıma muhtaç çocuklara destekte bulunan Gürkan Şen, Doğancı Mahallesi’nde bulunan Gürkan İlkokulu ve Gürkan İmam Hatip Ortaokulu kapsamındaki öğrencilere yardım eli uzatmıştı. Bu yardım severliği ile gönüllere taht kuran Gürkan Şen, pek çok öğrencinin temel ihtiyaçlarını karşılamıştı.

 

Mahallenin maddi durumunun çok düşük olduğunu belirten mahalle muhtarı Melek Ağlasunlu, yapılan yardımların diğer iş insanlarına da örnek olması vasıtası ile açıklama yapmıştı. Çocukların kaban, ayakkabı ve okul malzemelerinin eksikliğinin giderilmesinden memnun olduğunu ifade eden Melek Ağlasunlu, Gürkan Şen’e de teşekkürlerini iletmişti. Gürkan Şen vesilesi ile çocukların ihtiyaçlarının giderilmesinden memnun olan okul müdürleri Mehmet Kaştan ve Salih Arslan da yardımlarından dolayı Şen’e teşekkürlerini sunmuştu.

 

 

1-282.jpg

 

Almanya Mobilya Fuar’ında Bir Türk

 

Avrupanın en büyük mobilya fuarlarından biri olan Orgatec Fuarında firmasını sahneye çıkaran Şen, “Tüm dünyadaki fuarları ilgiyle takip ediyorum. Ceha kalitesini dünyaya göstermek için bazı fuarlarda boy gösteriyoruz. Zaten dünya pazarında sektörde bilinirliği yüksek bir firmayız. Ülkemizi yurtdışında en iyi şekilde temsil edebilmek için gerekli olan tüm kalite koşullarını oluşturuyoruz.” dedi. Önümüzdeki yıllarda da çeşitli fuarlara katılma planları olduğunu dile getirdi.

 

2-235.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —