Tarih: 20.08.2015 11:35

Çayırova'ya 20 bin metre İçmesuyu

Facebook Twitter Linked-in

4 mahalleyi kapsayan altyapı ihalesinin yapımının ardından hızlı bir şekilde çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Demirci, 14 Bin metre kanalizasyon ve 20 Bin metre içmesuyu hattının döşeneceğini aktardı. Çayırova’nın yenilenmesinde en büyük rolün altyapı olduğunu belirten Demirci, Atatürk, Özgürlük, Emek ve İnönü Mahallelerinde altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Özgürlük Mahallesi’ndeki çalışmaları inceleyen Demirci, altyapı uygulamaları hakkında yetkililerden de bilgiler aldı.

14 Bin metre kanalizasyon ve 20 Bin metre içmesuyu hattını kapsayan ihalenin hizmete dönüşmesi ile birlikte Atatürk, Özgürlük, Emek ve İnönü Mahallelerinde altyapı çalışmalarını sürdüğüne dikkat çeken başkan Demirci, yeni yapılan hatların yanı sıra ömrünü tamamlayan altyapılarında değişimini sağladıklarını kaydetti.

Alt yapı yatırımlarının çok kolay olmadığına, risk ve zorluk taşıdığına dikkati çeken Demirci, "İlçemizin ihtiyacını karşılayacak ve uzun yıllar sorunsuz bir şekilde işleyecek altyapıyı oluşturma adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Biliyoruz ki altyapı çalışmaları zaman alan ve zahmeti bol olan bir iştir. Bu çerçevede vatandaşlarımızı mağdur etmeme adına çalışmalarımızı hızlandırdık. 4 mahallede ele aldığımız yatırımı tamamlayarak üstyapı noktasında da sorunsuz bir şekilde ilerleyeceğimizi söylemek istiyorum" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —