Tarih: 28.01.2022 13:50

ÇAYIROVASPOR’DAN İMZA ŞOV!

Facebook Twitter Linked-in

Bölgesel Amatör Lig ekibimiz Çayırovaspor, transferde gaza bastı. Yeşil siyahlılar son olarak, Recep Eren Karabacak, Sefer Sever ve Eyüp Sekmen’i transfer etti. Toplamda 6 yeni ismi kadrosuna katan temsilcimizde yeni transferler için imza töreni düzenlendi.

Çayırovaspor, transferde kesenin ağzını açtı. Sezonun ilk yarısını istediği konumda bitiremeyen yeşil siyahlılar, ikinci yarı öncesinde bomba transferle ile ses getirdi. Yeşil siyahlılar; Recep Eren Karabacak, Sefer Sever ve Eyüp Sekmen’i renklerine bağlayarak gücüne güç kattı. Profesyonel liglerde tecrübesi bulunan yeni yıldızları kadrosuna katarak sezonun ikinci yarısında bileğinin kolay bükülmeyeceğinin mesajını şimdiden veren Ensar Acar yönetimindeki Çayırovaspor, daha önceden ise Anıl Demir, Lider Koç ve Serkan İriç’i transfer etmişti.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

6 yeni transfer için kulüp tesislerinde imza töreni düzenlenen Çayırovaspor’da Kulüp Başkanı Muammer Aydın ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Başkan Aydın yaptığı açıklamada, “Teknik ekibimizin raporu ve onayı doğrultusunda yaptığımız transferlerimizin Çayırovaspor’umuza hayırlı olmasını diliyoruz. Hedefimiz ilçemizin takımını en iyi şekilde temsil ederek sezonun ikinci yarısını iyi bir noktada tamamlamak” ifadelerini kullandı.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —