ÇAYIROVA'NIN HER YERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ!

ÇAYIROVA

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı 46.Danışma Meclisi Toplantısı önceki gün Belediye Kültür Salonu’nda yapıldı.

 

 İlçe danışmada konuşan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, "Çayırova’nın girişinden tutunda çıkışına kadar her yerini değiştireceğiz. Bir daha ki seçimde göreceksiniz ki Çayırova artık eski Çayırova olmayacak" dedi.

İlçe danışma toplantısına AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı H. Banu Çürüksulu Demir, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

KILIÇ: KORKACAK SANDILAR!

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, "15 Temmuz darbe girişiminde bulunan vatan hainleri Türk milletinden büyük bir tokat yediler. Bazıları zannettiler ki Türk milleti kurşundan, mermiden, toptan, tüfekten, tanktan korkacak sandılar. O kadar yanıldılar ki. O gece, o bir daha yaşanmasını istemediğimiz gece Türk milleti vücudunu o kurşunlara siper etti. Peki, boşuna mı şehit oldular sizce. Tabi ki de hayır, o hazin gecede şehit düşenler Türk milletinin demokrasi aşkı ve vatan uğruna canlarını hiç düşünmeden bir kez daha feda edeceğini dünya’ya göstermişlerdir. 15 Temmuz bu ülke için önemli tarihlerin biri olmasının yanında belki de uzun yıllar sürecek bir mücadelenin de ateşleyici fitili olmuştur. Ülkemize dışarıdan ve içeriden musallat olmuş bütün emperyalist düşüncelere ve düşmanlara karşı bir olmanın diri olmanın bütün olmanın en büyük sebebi olmuştur. O gece, bu ülke için gözünü kırpmadan hayatını feda eden kahramanların gelecek nesillere kalan emanetidir. Bu ülke, artık içeride ve dışarıda var olan bütün art niyetli kötü düşüncelere en sağlam cevabın verildiği gündür 15 Temmuz. Hepimize, bu ülkeyi oluşturan bütün insanlara düşen yegâne ve en önemli görev şehitlerin neden hayatlarını verdiklerini aklımızdan çıkarmamamız ve bundan sonra her zaman vatan için, bayrak için mücadele etme azmimizin daha da yüksekte olması düşüncesindeyim. Umarım artık ülkemiz bir daha böyle kötü günlere ve vahim hainliklerle karşı karşıya kalmaz. Bayrağımızın her zaman dalgalanmasını ve bu milletin iradesinin her daim en önde olması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

DEMİRCİ: ÜÇLÜ OLSUN GÜÇLÜ OLSUN

Kılıç’tan sonra konuşan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, yatırımlarını anlattı. Demirci, "Bizim yaptıklarımız söylem değil, biz en başından beri ne dediysek onu yapacağız. Yaptığımız projelerin %80’i bitti, %20’lik kısmı ise şuanda devam inşası devam eden projelerimiz. Seçim zamanında da dediğimiz gibi üçlü olsun güçlü olsun. Üçlü olsun güçlü olsun uygulanan ender ilçelerden bir tanesi Çayırovadır. 'Üçlü olsun güçlü olsun' anlamı belediye olarak tek başımıza gücümüzün yetmediği zamanlarda büyükşehir belediyemizle birlikte ortak yaptığımız projelerimizdir. Hastane ve diğer büyük projelerimizi Ankara’da bakanlarımız, milletvekillerimiz ve ilçe başkanımız ve yönetimi sayesinde bugün bu çalışmalarımızı sağladığımız güzel uyum ve çalışmaların olmasından kaynaklanıyor. Bizim bu çalışmalarımız o kadar güzel gidiyor ki, yani aşağı yukarı 3 seneye yaklaştık, bu çalışmalarımız sayesinde elimizden geldiğince hızlı bir şekilde ilçemizi değiştiren projelere imza attık. Daha da yatırımlarımız var. 3 sene de 4 seçim, 1 referandum, 1 anayasa ve bunların arasında bir de darbe girişimi geçirdik. Bu işin püf noktası da bu sanırım. Bu kadar yoğunluğun içinde birçok projeye imza attık. En önemli projelerimizden biri olan ve inşası devam eden Kent Park’ta yazın çaylarımızı içeceğiz inşallah. Hemen yanındaki Kültür Merkezi’nin ihalesi de çıktı. Kısa bir süre sonra da temelini atacağız inşallah. Kocaeli’nin en büyük Kültür Merkezi’ni yapıyoruz. 800 kişilik salonu, 4 sinema salonu, nikah salonları, bilgi evleri, çocuk kulüpleri ve çift katlı 500 otoparklı çok güzel bir yer olacak. 2. Kültür Merkezimizin de ihalesi çıktı. Şekerpınar’da yapılacak olan bu Kültür Merkezimizin de hemen hemen özellikleri aynı" dedi.

DÜNYANIN EN İYİ İDARECİSİ OLSAN KOLAY İŞ DEĞİL

Demirci, "Yaptığımız işler kolay değil. Bu işler oturduğumuz yerden yürütmek kolay değil, dünyanın en iyi idarecisi de olsanız olmuyor. Her zaman şunu söylüyoruz, Çayırova’nın girişinden tutunda çıkışına kadar her yerini değiştireceğiz. Bir daha ki seçimde göreceksiniz ki Çayırova artık eski Çayırova olmayacak. Size söz veriyorum, ilimizde 12 ilçe var ve biz bu 12 ilçe arasında en iyi olan 3 ilçe arasına gireceğiz. Son olarak burada herkesin içinde size söz veriyorum. Kimseyi mağdur etmeden, hiç kimseye borçlu kalmadan, projelerimizi bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

GÜLER: GENÇLERİMİZ İÇİN HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Demirci’nin ardından konuşan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, selamlama konuşmasının ardından çalışmalarından bahsetti. Güler, "Göreve geldiğimiz günden bu yana 226 esnaf, 637 ev ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlarımızın yanında olup sorunlarını çözmek için çalıştık. Bunun yanı sıra belediyemiz ile koordineli çalışarak 15 ihtiyaç sahibi vatandaşımızın evlerinin tadilatlarını yaptık. Kaymakamlık müdürlerimizle koordineli bir çalışma yaparak, vatandaşlarımızın sorunlarını ilettik. Genç kardeşlerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına Çayırova genelindeki genç STK’larla istişareler yaptık. Gençlerimizin daha aktif bireyler olması adına Kötü alışkanlıklar edinmesinler diye seminerler düzenledik, futbol turnuvaları, piknik organizasyonları, kahvaltı programları düzenledik. Bunun yanı sıra tarih bilinci kazanmaları için geziler düzenledik. AK Parti Çayırova Gençleri olarak bizler göreve geldiğimiz günden bu yana ülkemizin aydınlık yarınları için her daim çalışmaktan ve davasına hizmet etmekten vazgeçmeyeceğiz" dedi.

ÇÜRÜKSULU DEMİR: KADINLARIMIZIN SESİ OLACAĞIZ

AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı H. Banu Çürüksulu Demir ise selamlama konuşmasının ardından çalışmalarından bahsetti. Demir, "Ak kadınlar olarak bir yandan teşkilatçılık anlamında çalışmalar yaparken bir yandan da bir kadın ve bir anne olarak yüreğimizdeki tüm sevgimizi ortaya koyarak samimiyet ve sadakat ilkesinden şaşmayarak Çayırova’nın her kesimini kucaklayan çalışmalar yaptık. Göreve geldiğimiz günden bu yana esnaf, ev ziyareti, kurum ziyareti, konferans ve etkinlik ve sosyal ziyaretler gerçekleştirdik" diye konuştu. 



İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

İYİ Parti'de devir teslim töreni

Bakan Fidan: Türkiye, İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile bir araya geldi

Bu görüntüler Türkiye'den! Gökyüzü kırmızıya boyandı

Yerli ve milli menenjit aşısı için büyük adım

"Koca Yusuf TP1500" Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı

Nihal Candan'a tahliye kararı

Bakan Mehmet Şimşek'in gözü makam araçlarında

İsrail saldırısında öldürülen annesinin rahminden kurtarılan bebek hayatını kaybetti

Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar bugün ne kadar?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Kocaelispor’da Bodrum yolculuk programı belli oldu

Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi

Amatör ligde tekmeler havada uçtu

Derince Birlikspor, kupasını Başkan Gökçe’nin elinden aldı

Kocaelispor - Bandırmaspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Kocaelispor: 3 - Bandırmaspor: 1

Darıca Gençlerbirliği amatör lige düştü

Milli okçular Avrupa rekoru kırdı

PFDK’dan, Ümraniyespor ve Kocaelispor’a ceza

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Gaziantep deplasmanında

Tez Yazdırmanın Güvenilir Adresi

Anova Akademi: Tez Yazdırma Çözümleri

Tez Yazdırma Hizmeti Alın!

TikTok Videolarınızı Görünür Kılma Yöntemi

TNY Teknik: İstanbul'da Kombi Servisinde Güvenilir Adres

İtimat Anahtar ile Güvenli Çilingir Hizmetleri

İYİ Parti'de devir teslim töreni

Bakan Fidan: Türkiye, İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil oldu

Yolcu otobüsünün bagajında 50 koli makaron ele geçirildi

Kocaeli Valisi Yavuz: "1 Mayıs yürüyüşlerini GAMER’den takip ediyoruz"

Otomobil bariyere çaptı: 1’i ağır 2 yaralı

Bu sefer Mayıs kapıdan baktıracak

Kocaelispor’da Bodrum yolculuk programı belli oldu

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Meteorolojiden 28 il için uyarı!

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

Eğitime Yüzde Yüz Destek Kapsamında İmzalanan Protokoller Devam Ediyor

İlimize Kazandırılacak Yeni Eğitim Kampüsünün Protokolü İmzalandı

Yenidoğan Derince Caddesi’ne yeni çehre

Küresel Çevre Fonu’ndan Kocaeli’ne pilot şehir görevi

Kartepe Menderes Bulvarına yeni üstyapı

Hürriyet “Araç Havuz Sistemi”ne devam ediyor

KOÜ'de bir ilk gerçekleştirildi

KO-MEK’te ilk sergi Kartepe ile başladı

Reform Çilingir: Göztepe'nin Güvenilir Anahtar Ustaları

Yazıcı Grup, Türkiye Ekonomisine Çok Yönlü Katkıda Bulunuyor

Çayırova’daki restoran ve kafelerde denetim

Yükleniyor