Tarih: 17.05.2012 09:52

Çayırovalı öğrencilere sınav stratejileri eğitimi!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Belediyesi, SBS ve Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik Sınav Stratejileri konulu seminerler düzenliyor. Eğitime verdiği destekleri sürekli geliştirerek sürdüren Çayırova Belediyesi, SBS sınavlarına hazırlanan orta öğretim ve üniversite sınavlarına hazırlanan lise son sınıflar için Sınav Stratejileri konulu seminerler düzenliyor. 

 

 

 

Uzman Psikolojik Danışman Ö.Faruk Öndağ’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerler 15 Mayıs Salı günü 24 Kasım İlköğretim Okulu, Fevzi Çakmak Lisesi, Hatice Bayraktar Endüstri Meslek Lisesi ve GOSB Tadım Jale Endüstri Meslek Lisesi başladı. Okulların konferans salonlarında gerçekleştirilen seminerlerde konuşan Uzman Psikolojik Danışman Ö.Faruk Öndağ, sınav esnasında yaşanan stresi yönetmek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı öğrenciyi duyarsız hale getirme ve desenstizasyon konuları hakkında bilgiler vererek çarpıcı tespitlerde bulundu.

 

 

 

Öğrencilerin büyük bir dikkat ile dinlediği seminerlerde yaşanan gerçek hayat hikayelerinden de örnek veren Öndağ öğrencilerden büyük ilgi gördü. İlk etapta Çayırova ilçe sınırları içerisinde bulunan 23 okulda sürdürülecek olan seminerler 25 Mayıs 2012 Cuma gününe kadar devam edecek. Değişik gün ve saatlerde gerçekleştirilecek seminerlerin bazı etabında okul müdürleri ve müdür yardımcılarını da kapsayacak şekilde sürdürülecek. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —