Tarih: 14.05.2012 13:56

Çayırovalı öğrencilerden örnek davranış!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova’da faaliyet gösteren “24 Kasım” İlköğretim Okulu öğrencileri örnek bir davranış sergileyerek, yaklaşık iki ay içerisinde boş zamanlarında toplamış oldukları plastik kapakları  çuvallara doldurup, yine Merkezi Çayırova’da bulunan ve tüm Marmara bölgesine hitap eden Marmara Engelliler Derneği’ne teslim ettiler. Yürüme Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınmasını sağlayacak çalışma  için “24 Kasım” İ.Ö. Okulu öğrencileri tarafından toplanan plastik kapak çuvalları, okulu temsilen Okul Müdür Yardımcıları Fatih Dilekoğlu, Türkçe öğretmeni Mesut Yılmaz, öğrenciler Fatma Coşkun, Hilal Saygılı, Sinan Yalçın ve Tugay Bide’den oluşan heyet tarafından Dernek Başkanı Memiş Özdemir’e teslim edildi. Teslim töreninde derneğin başkan yardımcısı Gülhatun Yılmaz da hazır bulundu. Okulun plastik kapak toplama kampanyasında ayrıca okulun Sosyal Bilgiler Öğretmeni olan Deniz yıldırım’ın da büyük ve önemli katkısı olduğu belirtildi.

 

 

 

 

ÖZDEMİR: “OKULUMUZA TEŞEŞKKÜR EDİYORUM!”

 

 

 

Öğrenciler tarafından titizlikle toplanan çuvalların derneğe teslim edilmesinin ardından bir açıklama yapan Marmara Engelliler Derneği Başkanı Memiş Özdemir, 24 Kasım İlköğretim okulunun tüm yöneticilerine ve yöneticilerine bu anlamlı yardım çabasından dolayı teşekkür etti. Özdemir: “ Sevgili kardeşlerimiz bizi Engelliler Haftası’nı kutladığımız şu günde sevindirdiler. Bu çabalarından dolayı hem okulun değerli yöneticilerine, hem bu kapakları engelli kardeşleri ve büyükleri için toplayan sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

“BİZ HAYIR KURUMLARIYLA, ENGELLİ YURTTAŞLARIMIZIN ARASINDA ARACIYIZ!”

 

 

 Dernek başkanı Memiş Özdemir,ayrıca geçen yılın Haziran ayında kurdukları Marmara Engelliler Derneği’nin sadece Çayırova’ya değil, tüm Marmara Bölgesi’ne hitap ettiğini de belirterek: “ Bu anlamda bize kuruluş gününden itibaren en büyük desteği Çayırova Halkı ve esnafı, Çayırova Bölge basını vermiştir öve vermektedir. Hepsine gönülden teşekkür ediyorum. Biz dernek olarak Veren-Alan arasında bir aracıyız.Yardım yapmak isteyen, hayırsever kurum ve kuruluşları ile hayırsever kişilerin  irtibat olarak derneğimizin 0.262.700 00 66 nolu telefonuna veya  Gsm: 0.554 874 05 79 nolu telefonları aramaları yeterlidir” dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —