Tarih: 07.08.2012 11:43

Çayırovalı gençlere hizmet etmek istiyoruz!

Facebook Twitter Linked-in

Ercan Kurt, Çayırova Belediyespor’un dün kurulmuş bir ekip olmadığının altını çizerek, “Çayırova Belediye Yönetimi, bizleri sevmiyor olabilirler. Ama bu kulübü biz kurmadık. Çayırova Belediyespor ismini biz koymadık. Bu kulüp tarihi başarılarla dolu. Türkiye Şampiyonalarında Çayırova İlçesini temsil etmiş, bölgenin en başarılı kulüplerinden birisi olmuştur. Güngör Sürel gibi önemli teknik adamlar görev yapmış, birçok yıldız futbolcu bu kulüpte forma giymiştir. Tarihi kökleri olan bu kulüpte bu dönemde de hizmet etme görevi bize düşmüştür. Demokratik bir seçimle, delegelerin takdiri ile göreve gelmiş bir yönetim olarak, heyecanla, arzu ve istekle çalışma yürütüyoruz. Şuan 250 olan lisanslı sporcu sayımızı yılsonuna kadar 500 rakamına taşımak istiyoruz. Nihaiyi amacımız ise çok güçlü bir alt yapı oluşturup, İlçe’nin genç yeteneklerinin spor yaptığı tesisler inşa etmek” dedi.

 

‘RAHATSIZLIĞIN KAYNAĞI NE?’

Ercan Kurt, siyasi ve ticari hesaplaşmalar varsa bunun spora taşınmaması gerektiğini belirterek, “Orta da bir spor kulübü ve bu kulüpte spor yapan yüzlerce genç yetenek var. Bizim de amacımız bu gençlere hizmet etmek. Kapalı kapılar ardından kararlar alıp, gizli-saklı işlerle sportif alana müdahale olmaz. Belediye yönetiminin bu gençlerle sorunu mu var? Bu gençlere sağlanan hizmetler neden engellenmek isteniyor? Bunları açıkça ortaya koymaları gerekiyor. Çayırova Belediyespor üzerinden kimse siyaset yapmasın. Belediye açıkça rahatsızlığının nedenlerini anlatsın. Var olan bir Çayırova Belediyespor’u yok sayarak, yerine yeni bir belediyesporu getirmek için çaba harcamak, iyi niyetli bir yaklaşım olamaz. Biz Çayırova Belediyespor camiası olarak ta buna müsaade etmeyiz. Kulübümüz de ki genç yetenekler, spor yapan futbolcular ve aileleri, Belediye yönetiminden samimi bir açıklama bekliyor. Bizler de bu konunun takipçisi olacağız. Tüm spor kamuoyu şunu da bilmelidir ki, biz Çayırova Belediyespor Yönetimi olarak, Çayırova Belediyespor’dan, ne bir ayrıcalık, ne de ekstra bir maddi destek istiyoruz. İlçedeki tüm kulüpler kadar Çayırova Belediyespor’da destek görmeli. Bunun dışında en küçük bir ayrıcalık beklemiyoruz” dedi.

 

‘HOCAMIZ, HÜSEYİN KOTAN’

Çayırova Belediyespor ile ilgili teknik bilgiler de veren Ercan Kurt, “Göreve geldiğimiz gün, sporcu kadromuz ve alt yapı hocalarımız görevlerine devam ediyordu. Çayırova Belediyespor’a uzun yıllar hizmet eden ve önemli başarıları bulunan Tamer Köksal hocamız bizden önceki süreçte istifa ederek, görevinden ayrılmıştı. Takım geçen yıl Süper Amatör Kame’den düşerek, bu yıl 1. Amatör Küme’de mücadele edecektir. Bu yıl bizi 1. Küme’de şampiyon yaparak, yeniden Süper Lig’e taşıyacak bir ekip kurmak için kolları sıvadık. İlk iş olarak teknik ekip konusunda ki sorunu çözdük. Takımımızı yeni dönemde Hüseyin Kotan hoca çalıştıracaktır. Kendisi ile her konuda anlaşmaya vardığımız Hüseyin kotan hocamızdan şampiyonluk beklentimizi dile getirdik. Hocamızda bu yönde çalışmalara başlayacak. Çayırova Belediyespor’u yeniden İlçe’nin en başarılı ve en önemli kulübü yapmak için tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —