Tarih: 29.11.2015 09:48

Çayırovalı çift kayıplara karıştı

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova'da yaşayan 1.5 yıllık evli olan karı kocadan bir aydır haber alınamıyor. Yaklaşık bir ay önce ışıkları açık, çamaşırları balkonda asılı evlerinden, hiç eşya almadan ayrılan çiftin nerede olduğu bilinmiyor. Üzüntü ve endişe içinde olan çiftin yakınları, elleri kolları bağlı onlardan alacakları iyi bir haberi bekliyor.

 

Çayırova İnönü Mahallesi'nde yaşayan 1,5 yıllık evli genç çift sırra kadem bastı. Yakınları nerede olduklarını bir türlü öğrenemediği çiftin hayatlarından endişe ediyor. Edinilen bilgi ve iddialara göre, Yaklaşık bir aydır kayıp olan Mehtap Takmaz (Bulut) ve Selim Takmaz çiftinden 25 Ekim'den beri haber alınamıyor. Birbirlerini çok sevdikleri ve hiçbir problemleri olmadığı öğrenilen çiftin nerede olduğuna dair hiçbir ipucu yok. Çiften birkaç gün haber alamayan aileleri evlerine gittiklerinde evde ışıkların yanık olduğunu, balkonda çamaşırların asılı ve bahçede bulunan hayvanlarının da içeri alınmadığını gördü.  Ardından eve giren yakınları, evde çekmecelerden herhangi bir giysi bile alınmadığını görünce iyice telaşlanarak polise ihbarda bulundu. Bir aydır izlerine rastlanamayan çiftin nerde ve ne halde oldukları hakkında bilgileri olamayan, o günden beri her yerde çifti arayan yakınları artık hayatlarından endişe duymaya başladı.

 

ANNELERİ PERİŞAN

Mehtap Takmaz’ın kız kardeşi bir çare olur diye İnönü Mahalle Muhtarı Nur Gökhan’ın yanına giderek ondan yardım bile istedi. Kayıp kardeşi ve eşi hakkında görüştüğümüz Mehtap Takmaz’ın kız kardeşi Meryem hanım, çiftlerin normal bir yaşantısı olduğunu, tek sorunlarının bir süredir ikisinin de işsiz olması olduğunu söyledi. Bir miktarda borçları olan çiftin bu borçtan dolayı kaybolabileceğine ihtimal vermeyen Meryem hanım, "Ailelerimiz özellikle annem ve eniştemin annesi perişan oldu. Ne arkadaşları, ne komşuları ne de bizlerden birine bir ay içerisinde hiçbir şekilde ulaşmadılar. Evlerinden hiçbir şey almadan çıkmaları evin ışıklarının bile kapatılmamış olması bizi iyice şüpheye düşürdü. Ne düşüneceğimizi şaşırdık. Telefonlarına ulaşılmıyor, sosyal medya hesapları da yok. Hiçbir şekilde irtibat kuramıyoruz. Onları görenlerin ya da bir bilgisi olanların bize ulaşmasını rica ediyoruz" şeklinde konuştu. Kayıplara karışan çift ile ilgili bilgi sahibi olanların kendisine ulaşmasını isteyen Meryem hanım, 0538 892 28 59 numaralı telefondan çiftle ilgili herhangi bir haber bekliyor.

Haber:LALE KALAYCIOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —