Tarih: 19.03.2013 13:57

Çayırova’dan Çelik’e hayırlı olsun ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Ziyarette Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Gençlik kolları da katıldı. Ziyarette kısa bir konuşma yapan İlhami Bayrak, öncelikle gerçekleştirmiş olduğunuz kongre tüm İslam Alemine cenab-ı Hak’tan hayırlara vesile getirmesi diliyorum diyerek Saadet Partisi yapısı itibari ile kardeşler topluluğudur.

 

Gebze İlçemizin yaptığı bu kongre ile kardeşliği daha pekiştirip ihlâs ve samimiyetle yoluna devam edecektir. Çayırova İlçemiz adına tekrar Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı seçilen Nurettin Çelik ve Yönetimin Kurulu üyelerini yeni dönemde de tebrik ediyor ve hayırlı olsun diyorum”  dedi. Daha sonra İlçe Başkanı Çelik ise; “İcra ettiğimiz kongre Çayırova İlçe Başkanımızın da zikrettiği gibi tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini cenab-ı hak’tan niyaz ediyorum. Biz İlçe Seçim Kurulunda Mazbatayı alırken şunları söyledik. Takriben bir sene sonra yine burdan bir mazbata daha alacağız, İnşallah. O da Gebze’de yerel seçimleri kazanarak Milli Görüş’e Belediye Başkanlığı mazbatasını takdim etmek olacaktır, dedi.

 

2014’te Gebze’de Saadet’li Günler’i yaşamak için canla başla çalışıp tüm Gebze’li vatandaşlarımızla Birlikte Başaracağız, dedi. İlçe Başkanı Çelik, Çayırova İlçe Teşkilatının yapmış oldukları hayırlı olsun ziyaretinden ötürü Başkanımız İlhami Bayrak ve Yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. 2014’te hem Gebze’de hem de Çayırova’da Saadet’li Günler yaşanacağına yürekten inanıyorum. Bu kardeşlerimizin de çalışmalarında başarılar, kolaylıklar diliyorum, dileyerek fotoğraflar çekildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —