Tarih: 18.12.2011 13:19

Çayırova’da yerli malı etkinliği

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Belediyesi Çocuk Kulübü, yerli malı haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi. Belediye hizmet binası Toprak 2 Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

 

KULÜPLERİN SAYISI ARTACAK

 

Salonun tamamen dolduğu etkinlikte açılış konuşması yapan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, programa gösterilen ilgiden memnun kaldığını ve bu nedenle tüm velilere teşekkür ettiğini dile getirdi. Yerli malı haftasının çok önemli olduğunu ifade eden Akbaş, yerli malının yurdun malı olduğunu ve yerli malı kullanmak gerektiğini belirtti. Salonu tamamen dolduran bayanlara ve çocuklara seslenen Akbaş, yeni çocuk kulüplerinin de müjdesini verdi. Şu anda 2 çocuk kulübü ile hizmet verdiklerini ve 2012 yılı içerisinde yeni çocuk kulüplerini hizmete açacaklarını vurgulayan başkan Akbaş, Çayırova’da çocuk kulüplerinin ayrı bir yerinin olduğunu ve her mahalleye hizmet edecek kulüplerin yapılacağını söyledi. Konuşmasının sonunda programa katılan bayanlara ve çocuklara iyi eğlenceler dileyen Akbaş, katılımcıları ziyaret ederek, evlerinden getirdikleri yiyeceklerden tattı. 

 

 

“ÇOCUKLAR ÇOK YETENEKLİ”

 

Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın konuşmasının ardından çocuk kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilere velileri de eşlik etti. Birbirinden güzel gösterileri katılımcılar için hazırlayan çocuk kulübü eğitmenleri, yerli malı haftası dolayısıyla böyle bir etkinliğe imza attıklarını ve eğitimlerin yanı sıra sosyal içerikli programları belirli aralıklarla düzenleyeceklerini ifade ettiler. Çocukların etkinliğinin yanı sıra yine programa söylediği birbirinden güzel şarkılarla yerel sanatçı Serkan Günay renk kattı. Yapılan gösterilerden çocuklar yeteneklerini bir kez daha sergilerken, çocuk kulüplerinde alınan eğitimlerin bir kez daha önemini göstermiş oldular. 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —